Marinela Chelaru, sănătate șubredă! Actrița a chemat ambulanța de două ori! ”De ce nu m-ai lăsat să mă duc?”

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 08:50
Marinela Chelaru, sănătate șubredă! Actrița a chemat ambulanța de două ori! ”De ce nu m-ai lăsat să mă duc?” GALERIE FOTO
Marinela Chelaru are probleme de sănătate! Aceasta stă cu ambulanta la usa

Marinela Chelaru a chemat ambulanța de două ori într-o singură săptămână din cauza sănătății ei șubrede! Actrița este în pragul disperării, chiar întrebându-se de ce nu se duce. Aceasta, invitată în cadrul emisiunii ”Răi da’buni”, prezentată de Mihai Morar, a povestit prin ce trece, cum decurge viața ei și ce sentimente o apasă. Întrebată cum se simte după operația pe cord pe care a avut-o acum puțină vreme, Marinela Chelaru a răspuns succint, dar a continuat cu alte detalii care-i prezintă viața drept una de coșmar. Actrița de comedie a afirmat chiar că nu înțelege  ”la ce mai trăiește”, fiind constrânsă de multiplele interziceri de după operație, dar mai ales de felul în care trăiește acum „cu ambulanța la ușă”.

„Nu mai am voie. De asta sunt supărată. I-am spus doctoriței: <> De fumat nu mai am voie, și de la fumat mi s-a tras. Nu am voie sărat, gras, cafea, țigară”, a declarat vedeta. În completare, actrița a spus cu mâhnire că nu pricepe de ce mai trăiește. ”Eu la ce mai trăiesc? Suc, nu am voie la suc. Sunt bine, așa mi-au zis americanii. La ce mai trăiesc eu acum?”, a mai spus aceasta.

Marinela Chelaru a ajuns în pragul disperării! Actrița stă cu ambulanța la ușă

Marinela Chelaru, sănătate subreda. Aceasta se plange de dureri
Marinela Chelaru, în cadrul unei emisiuni de televiziune

Totodată, Marinela Chelaru a mai spus și cu ce probleme de sănătate se confruntă în prezent. ”Nu mai am voie să mănânc. Uite, nu am murit! Nu ştiu de ce. Mi se face rău noaptea. E şi de la organism. Mă trezesc noaptea şi mi-e rău, fac tensiune mare şi mi-e rău, nu mai pot să respir. Mi-au făcut electrocardiograme. Cică e bună. Cred că e de la tiroidă. Îmi face probleme. Nu am mai fost demult la un control. Trebuia să mă mai duc să fac analize şi acum am luat prea multe medicamente”, a spus vedeta în cadrul emisiunii menționate mai sus.

Imediat după momentul operației, una dintre marile actrițe de comedie, afirma că în genere situația ei de sănătate nu este deloc una bună, iar ea știe asta, afirmând în repetate rânduri, de câte ori este invitată în platourile de televiziune că va muri. ”Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori”, a completat artista, în cadrul unei emisiuni televizate. În încheiere, aceasta a concluzionat spunând: ”E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×