Vremea în București joi 20 septembrie. Căldură mare, mon cher!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
19/09/2018, 20:33
Vremea în București joi 20 septembrie. Căldură mare, mon cher!
Vremea în București joi, 20 septembrie, se anunță favorabilă pentru cetățeni

Conform meteorologilor, Bucureștiul va fi plin de soare. Putem să folosim lejer joi, 20 septembrie ”căldură mare, mon cher”. Cerul va fi de altfel senin în toată țara, iar vântul va fi de partea lui și va bate slab până la moderat în unele zone alte țării. Maximele zilei, pentru toată țara sunt cuprinse între 25 și 30 de grade Celsius. Întreaga Românie va avea valori scăzute. Surpriza mare este în depresiunile din estul Transilvaniei și nordul Moldovei. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Banat și Oltenia.

La munte este numai bine de plimbat prin aer curat. Cerul este senin și vântul este în concordanță cu el, suflând moderat. Nu este loc pentru ploi astăzi! Maxima zilei va fi una de 27 ded grade Celsius, iar minima serii aduce în termometre 10 grade Celsius. La mare este vară încă! Temperaturile crescute te fac să te îndrepți cât mai mult spre Autostrada soarelui pentru a da o fugă pe litoral. Cerul este senin, iar maxima zilei are 24 de grade Celsius, pe când minima 17 grade.

Prognoza meteo de azi 20 septembrie în București

Vremea in bucuresti din ziua ded joi, 20 septembrie, se anunta favorabila
Bucureștenii au liber la distracție din partea vremii

Previziunile meteorologilor aduc numai vești bune. Termometrele bucureștenilor sau celor aflați în Capitală arată chiar bine. Maxima zilei este de 26 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult, adică 27. Procentul de precipitații invită la plimbare, fiind unul foarte mic, de 1%. Cerul, conform accuweather, este unul plin de soare. Vânturile, în ziua de joi, vin din direcția de est, cu o putere foarte mică, de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele la acest pachet, care au o intensitate la fel de mică precum vânturile, de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete maxim de pe data de 20 septembrie este moderat, în valaore de 4. Soarele iese dintre blocuri la ora 07:00 și se retrage la 19:18.

Minima serii aduce oamenilor 12 grade Celsius în termometre. Procentul de precipitații este la fel de mic precum cel din timpul zilei, așa că, el rămâne la valoare de 1%. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Rafalele sunt prezente cu o intensitate la fel de mică, ba chiar mai mică decât cea de peste zi, fiind de 9 kilometri pe oră. Luna răsare la ora 17:14 și apune la 03:00.

Vremea pe ore în București

Vremea în bucuresti joi 20 septembrie se anunta favorabila
Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei, din Capitală

Ziua de joi aduce bucureștenilor și celor aflați acum în Capitală o vreme chiar bună de vizitat, petrecut și stat la soare în parc. La orele dimineții, temperaturile se mențin în jurul a 15-20 de grade Celsiu, dar asta până la ora 12, cânt termometrele sunt surprinse de creșterea gradelor. Așa că, de la ora 12 încolo, se înregistrează temperaturi cuprinse între 22 și 26 de grade Celsius.

Vremea in bucuresti joi, 20 septembrie, este una favorabila peentru cei aflati in capitală
Prognoza meteo pe ore în a doua parte a zilei

A doua parte a zilei aduce temperaturi minime  mai mult decât suportabile. De la ora 17 încolo se vor înregistra de la 26 până la 16 grade Celsius.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×