Vremea în București duminică 9 septembrie. Se anunță temperaturi paradoxale!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
08/09/2018, 18:08
Vremea în București duminică 9 septembrie. Se anunță temperaturi paradoxale!
Prognoza meteo 9 septembrie 2018

Conform previziunilor meteorologice, vremea în București de duminică, 9 septembrie, va fi fierbinte. Termometrele vor surprinde căldură în toată țara. În cea mai mare parte a României, ultima zi de weekend va fi însorită și va aduce o maximă de 23 până la 28 de grade Celsius. Valorile scăzute vor fi înregistrate în Transilvania și Moldova.

Vestul, centrul și nordul țării va aduce o vreme ușor instabilă. În locuri izolate, vor fi descărcări electrice, dar cu șanse slabe de ploaie. Sudul și estul țării va avea și ea parte de fenomene de genul celor descrise mai sus.

Prognoza meteo de azi 9 septembrie în București

Vremea în București duminică 9 septembrie. Se anunță temperaturi paradoxale!
Prognoza meteo, de pe data de 9 septembrie, 2018.

Potrivit accuweather, vremea anunță paradoxuri. Temperaturile cor fi mai scăzute totuși decât în ziua precedentă. Bucureștenii vor avea parte de o aversă de ploaie sau furtună. Termometrele vor arăta 27 de grade Celsius, ce se vor simți ca 29, însă procentul de precipitații va fi crescut, de 41%.

Citește și: Avril Lavigne a acceptat moartea adusă de boala Lyme! Cântăreața, mărturisiri cutremurătoare!

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Citește și:  Cum a apărut Rita Mureșan, la câteva luni după ce toți au criticat-o că s-a îngrășat! Schimbare de look uluitoare

Vremea în București duminică 9 septembrie. Se anunță temperaturi paradoxale!
Prognoza pe oră. în ziua de duminică, în prima parte a zilei.

Vânturile, pe timp de zi, vin din direcția de est, nord-est, cu 13 kilometri pe oră. Rafalele vin însă cu o putere mare, de 32 de kilometri de oră. Indicele de ultraviolete are un nivel moderat, în valoare de 5. La furtuni însă lucrurile stau cam prost. Procentul acestora este de 40%. Soarele răsare la ora 06:47 și apune la 19:38.

Vremea în București duminică 9 septembrie. Se anunță temperaturi paradoxale!
Prognoza meteo pe ore, în a doua parte a zilei de duminică.

În a doua parte a zilei, minima va fi de 13 grade Celsius. Precipitațiile au un procent mai slab decât în timpul zilei, anume de 25%. Meteorologii prevăd un cer parțial noros. Vânturile din direcția de sud-est, cu 11 kilometri pe oră. Rafalele își păstrează un procent înalt, dar nu mai înalt decât pe timpul zilei, fiind de 28%. Luna va apărea pe cer după ora 6 și disparte la ora 19:49.

Vremea la munte

Tendința vremii în general pentru această perioadă la munte este în creștere. Vremea va ajunge și la 27 de grade Celsius până pe data de 15 septembrie, cu vânt moderat.
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, la munte.

Conform meteorologilor, vremea la munte va fi una cu averse de ploaie sau chiar furtuni. Termometrele vor arăta 21 de grade Celsius, ce se vor simți doar cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este și el mare, începând cu o valoare de 40%. Indicele de ultraviolete este unul deloc îngrijorător, în valaore de 4, iar procetul de frutuni pe timpul zile va fi de 40%. Pe timp de seară, minima va atinge 9 grade Celsius, veste că vine vremea de toamnă își face apariția. Cu toate acestea ,cerul va fi parțial spre predominant noros. Vânturile au o putere mică în schimb, cu 7 kilometri pe oră, în timp ce rafalele cu 13 kilometri pe oră. Tendința vremii în general pentru această perioadă la munte este în creștere. Vremea va ajunge și la 27 de grade Celsius până pe data de 15 septembrie, cu vânt moderat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×