Cum a apărut Rita Mureșan, la câteva luni după ce toți au criticat-o că s-a îngrășat! Schimbare de look uluitoare

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
07/09/2018, 14:44
Cum a apărut Rita Mureșan, la câteva luni după ce toți au criticat-o că s-a îngrășat! Schimbare de look uluitoare GALERIE FOTO
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Rita Mureșan a renunțat la podoaba ei capilară, pentru o cauză nobilă

La doar câteva luni după ce toată lumea o critica pentru că s-a îngrășat, Rita Mureșan a avut o apariție care i-a uimit din nou pe cârcotași. Creatoarea de modă și-a tăiat părul și a mărturisit că a făcut-o pentru o cauză nobilă. Dacă toți se așteptau să fie copleșită de avalanșa de caracterizări mai puțin plăcute, după ce a luat din nou în greutate, Rita pare să nu fie deloc deranjată, ci mai degrabă fericită.

Mai exact, în primăvara acestui an, imaginile cu designerulcare se îngrășase vreo 20 de kilograme au făcut înconjurul României. Atunci, Rita Mureșan a avut o reacție de nemulțumire față de faptul că lumea mereu scrie doar dacă are mai multe kilograme în plus sau a slăbit. Ea a lăsat de înțeles că nu îi pasă de aceste aprecieri la adresa ei și că lumea nu are decât să spună ce vrea.Nu contează câte lucruri frumoase am făcut în viaţă şi încă mai fac. Contează doar câte kilograme am. Trist, dar adevărat”, spunea designerul în primăvară.

Rita Mureșan nu e deranjată de faptul că lumea o critică pentru că s-a îngrășat
Rita Mureșan nu e deranjată de faptul că lumea o critică pentru că s-a îngrășat

Rita Mureșan, schimbare de look, după ce a fost acuzată că s-a îngrășat

Cum spuneam, Rita nu s-a grăbit să slăbească, nu a recurs la diete draconice, nici la rețete minune, așa că și-a văzut de treabă și a încercat să scoată tot ce e mai frumos din ea la suprafață. Creatoarea de modă s-a gândit la femeile bolnave de cancer, care sunt nevoite să treacă prin chimioterapie și rămân fără păr. Astfel, Rita a renunțat la părul ei și l-a donat fără ezitare pentru această cauză nobilă.

”Dacă la 46 de ani am un păr fără niciun fir alb și pentru că ajunsese atât de lung cum nu l-am mai avut niciodată și pentru că multe fete din atelierul meu au trecut prin tot felul de experiențe cu cancer și cu chimioterapie, m-am gândit că poate era momentul să donez și eu! Nu îmi vopsisem părul de 20 de ani! De ce să nu donez și eu?!?”, a declarat Rita Mureșan în cadrul emisiunii ”Vorbește lume”, după ce Adela Popescu a remarcat că s-a tuns.

Rita Mureșan a fost Miss România

Înainte de Revoluție, Rita Mureșan a câștigat titlul Miss România. Între timp, anii au trecut, iar fostul model a pierdut într-o oarecare perioadă lupta cu kilogramele, ajungând chiar la 100. În 2014, ea s-a ambiționat și le-a arătat tuturor că poate slăbi spectaculos, reușind să elimine în jur de 60 de kilograme. Cu toate acestea, Rita nu a făcut un țel din asta și a căutat mai degrabă să fie sănătoasă și fericită decât slabă.

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Rita Mureșan adoră să își petreacă timpul cu fiicele sale, pentru care este ca o soră și o prietenă bună. Ea a pus pe primul loc familia, chiar dacă este divorțată, însă a păstrat o relație frumoasă cu tatăl celor două fiice, Rebecca și Gloria.

Rita Mureșan, relația cu fostul soț

Rita mureșan și fostul ei soț, Nelu Mureșan, păstrează o relație frumoasă, de dragul fiicelor pe care le au împreună. Omul de afaceri participă la evenimentele importante din familie și chiar merge în vacanță alături de Rita și fetele lui.

„Când mă uit la fiicele mele nu îmi este greu să am o relație frumoasă cu fostul meu soț. Am fost cu el împreună la nunta Oanei Roman. Așa facem mereu la nunți și cumetrii. Cine a zis că nu ne-am refăcut viața? Fetele sunt prioritatea noastră. Nu îl intreb pe Nelu dacă are pe cineva, nu îmi permit să îi fac eu ordineîn viață. În momentul de față, avem o relație cum trebuie”, spunea Rita Mureșan acum ceva timp. Iată că noul ei look ascundr nu numai o femeie frumoasă, ci și o persoană liniștită, chiar dacă nu sunt puțini cei care o critică pentru faptul că s-a îngrășat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×