Avril Lavigne a acceptat moartea adusă de boala Lyme! Cântăreața, mărturisiri cutremurătoare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/09/2018, 11:11
Avril Lavigne a acceptat moartea adusă de boala Lyme! Cântăreața, mărturisiri cutremurătoare! GALERIE FOTO
Avril Lavigne a vorbit despre boala Lyme, care a fost la un pas sa o omoare

Cântăreața Avril Lavigne a vorbit deschis despre boala Lyme, cea care a fost la un pas să o omoare! Afecțiunea respectivă a ținut-o departe de scenă, de camerele de luat vederi, de fani, timp de trei ani de zile! Artista a făcut mărturisiri cutremurătoare într-o scrisoare deschisă adresată fanilor ei.

Vedeta muzicii po-rock, ajunsă la vârsta de 33 de ani, susține că a ”acceptat moartea” după ce a fost diagnosticată cu cumplita boala Lyme, care i-a făcut corpul ”să nu mai funcționeze”. Lavigne a fost diagnosticată cu boala în aprilie 2015, scrie The Sun.

Citește și Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat NUD

Citește și Transformare şocantă a Danielei Gyorfi! Doamne, ce a îmbătrânit cântăreaţa! Cum arăta când a pozat în Playboy şi cum a ajuns să arate acum! Galerie foto

Avril Lavigne a acceptat moartea adusă de boala Lyme

”Cinci ani au trecut de când am lansat ultimul meu album. Am petrecut ultimii ani acasă, luptându-mă cu boala Lyme. Aceia au fost cei mai grei ani din viața mea, în timp ce duceam o bătălie fizică și psihică. (…) Am acceptat moartea în timp ce simțeam că trupul meu începea să nu mai funcționeze”, a spus Avril Lavigne, care a supraviețuit bolii Lyme.

Tot în anul 2015, cântăreața a divorțat de Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback. ”Vreau să atrag atenția asupra bolii Lyme. Un singur gândac mi-a distrus viața. (…) O să fac tot pentru a mă întoarce pe scenă, să călătoresc, să cânt cu voi, să muncesc din nou. Dar trebuie să-mi ascult corpul și să mențin o balanță sănătoasă, așa că fiți răbdători”, a spus tânăra artistă.

Șerban Ionescu, suspectat inițial de boala Lyme

De boala Lyme s-a spus că a suferit și actorul român Șerban Ionescu. O durere de umăr difuză l-a îndreptat pe Șerban Ionescu spre medic. S-a crezut inițial că e o formă de reumatism, dar testele au arătat că mușchii erau alarmant de slăbiți. Apoi, a devenit evident că și creierul era afectat. Medicii au spus inițial că actorul suferă de boala Lyme, care a fost provocată de mușcătura unei căpușe.

Medicii din Germania însă i-au pus un alt diagnostic actorului. Scleroză laterală amiotrofică. Această boală constă într-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase din creier şi măduva spinării, numite neuroni motori, ce controlează muşchii voluntari, care fac posibilă mişcarea. Scleroza laterală amiotrofică este o boală progresivă, invalidantă şi fatală. Actorul Șerban Ionescu a murit pe data de 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×