Transformare şocantă a Danielei Gyorfi! Doamne, ce a îmbătrânit cântăreaţa! Cum arăta când a pozat în Playboy şi cum a ajuns să arate acum! Galerie foto

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
06/08/2018, 14:16
Transformare şocantă a Danielei Gyorfi! Doamne, ce a îmbătrânit cântăreaţa! Cum arăta când a pozat în Playboy şi cum a ajuns să arate acum! Galerie foto GALERIE FOTO

Cântă, dansează, ba chiar a şi cochetat cu televiziunea de câteva ori. Este inegalabila Daniela Gyorfi! Parcă mai ieri poza în Playboy şi bucura mii de bărbaţi. Vremurile acelea au apus de ceva vreme, iar timpul şi-a pus amprenta şi pe fostul sex-simbol.

Artista care anul viitor va împlini 50 de ani este, totuşi, mai slabă decât era la 31 de ani, când a pozat pentru celebra revistă destinată bărbaţilor. dar diferenţele se pot vedea cu ochiul liber. Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul George Tal din anul 2006, iar Maria este primul copil al artistei. Atunci când nu este pe scenă şi nu are contracte de onorat în străinătate, vedeta are mare grijă de fetiţa ei, de şase anişori.

Daniela Gyorfi, unde este femeia care poza în Playboy?!

Nu este o gurmandă şi nici nu se omoară cu sportul, însă face destulă mişcare în concertele pe care le are. „Am 49 de kilograme, nu fac eforturi disperate să arăt aşa, dar vreau să vă spun că nu mănânc tocăniţă, pâine şi dulciuri, care sunt un păcat pentru mine. Prefer o alimentaţie bazată pe fructe, salate şi peşte”, a declarat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×