Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat NUD

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
29/08/2018, 12:58
Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat NUD GALERIE FOTO
Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat NUD

Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat nud și a încărcat o parte din fotografii pe contul său personal de Instagram. Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut în Statele Unite pe data de 28 martie 1986.

Cântăreața este și compozitoare, dansatoare și actriță. Lady Gaga mai este cunoscută și pentru actele de caritate pe care le face.

Lady Gaga, pictorial incendiar! Cântăreața a pozat NUD

Artista a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie lipsită de inhibiții. Și chiar dacă nu mai are 20 de ani, Gaga este suplă și are un trup tonifiat precum al unei adolescente. Cântăreața este posesoare a șase preii Grammy, a 55 de premii MTV, cele mai multe din instorie,  și a unui Golden Globe pentru „Cea mai bună actriță într-o producție limitată”, pentru rolul ei din serialul american American Horror Story: Hotel, deținătoare a 12 recorduri mondiale, potrivit Guinness World Records.

A semnat primul contract cu o casă de înregistrări la vârsta de 18 ani, dar succesul l-a obținut abia după semnarea contractului cu Streamline Records, parte din casa de discuri Interscope Records La început a fost compozitoare pentru artiști consacrați precum precum Fergie, Britney SpearsBlack Eyed Peas și Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV

Gaga a fost numită „Femeia Anului” de către cunoscuta revistă Billboard, iar un an mai târziu, în 2016, Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 50. Interpretarea ei a fost extrem de apreciată, fiind catalogată ca a doua cea mai bună, după Whitney Houston.

Lady Gaga a pozat goală la 32 de ani

 Gaga a pozat goală pentru fotograful favorit al cuplului Kim Kardashian și Kanye West, Eli Russel Lennetz.

Din cinci turnee solo, Lady Gaga a câștigat o sumă fabuloasă: 610 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai bine cotate artiste de turneu din toate timpurile . În 2017, Gaga a susținut un concert care a durat 13 minute, în cadrul evenimentului sportiv Super Bowl, care este considerat de către criticii din domeniu ca fiind al doilea cel mai bun moment muzical, după cel al lui Michael Jackson din anul 1993.

Momentul artistic a lui Lady Gaga a fost cel mai urmărit eveniment din istorie, care a avut o audiență de peste 118 milioane de telespectatori și peste 150 de milioane de accesări în online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×