Michael Jackson ar fi împlinit azi 60 de ani. Video cu pisele celebre

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 10:25
Michael Jackson ar fi împlinit azi 60 de ani. Video cu pisele celebre GALERIE FOTO
Ziua de naștere a regelui muzicii pop. Aceta ar fi împlinit 66 de ani!

Michael Jackson ar fi împlinit azi 60 de ani. Michael Joseph Jackson ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani. Artistul american care a adus numeroase contribuții importante istoriei muzicii, dansului, dar și modei. Acesta a decedat în 2009 pe 25 iunie, în Statele Unite.

Acesta a avut 3 copii din două căsătorii. Regele muzicii pop, cum este cunoscut, a lăsat în spate piese de neuitat pentru fanii ce îl adorau.

Citește și: Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă a pozat fără sutien, iar pe Instagram a plouat cu inimioare

Michael Jackson ar fi împlinit azi 60 de ani

Cunoscutul star al muzicii a decedat pe 25 iunie 2009 ca urmare a unei intoxicașii cu propofol. Aceasta s-a întâmplat după ce a suferit de insuficiență respiratorie la locuința sa din North Carolwood Drive, din apropierea Holmby Hills din Los Angeles. Michael Jackson ar fi împlinit azi 60 de ani

Piesele celebre

Un artist controversta, compozitor și producător celebru. O voce sensibilă și inedită și un dansator plin de energie a lăsar în urma lui piese superbe petru fanii săi. Acesta a debutat în 1964 alături de frații săi cu trupa The Jackson 5. Cariera sa solo a luat naștere în 1971 și a reușit să vândă numeroase albume. Cel mai de succes album al său a fost The Triller, care a demonstrat că videoclipurile sunt o artă. Michael Joseph Jackson a foste primul cântăreț de culoare care a fost promovat de MTV.

10. Will you be there

9. Man in the mirror

8. Give in to me
7. Smooth Criminal
6. Beat it
5. Earth Song
4.Thriller
3. Dirty Diana
2. Billie Jean
1. You are not alone

„ O stea nu moare niciodată, ci se transformă într-un zâmbet care se topeşte în muzica universului, dansul vieţii”

Moartea artistului a a atras atenția întregii lumi. Cremonia de comemorare a marelui rege al muzicii pop a fost urmărită de aproximativ un miliard de oameni. Deși a trecut atâta vreme de la moartea sa, muzica lui continuă să fie îndrăgită de fanii acestuia care l-au iubit și nu-l vor uita niciodată.  Chiar o colegă de breaslă i-a făcut un tribut extraordinar. Madonna i-a dedicat un concert truut marelui rege al muzicii pop, în deschiderea  MTV Video Music Awards 2009 în New York .

Operațiile estetice

Au fost multe zvonuri despre schimbarea culorii pielii sale, începând cu anii 1980, deoarece aceasta devenea treptat mai deschisă. Se pare că vitiligo ar fi fost cauza decolorării ielii lui Jackson. Aceasta, dar și lupus l-au făcut foarte sensibil la soare. Din nefericire, tratamentele pe care le-a urmat și machiajele folosite pentru a-i masca petele decolorate l-au făcut din ce în ce mai palid. În anul 1986 a suferit a patra operație la nas și una la bărbie. Regele muzicii pop a devenit rapid subiectul unor dezvăluiri controversate. În acea perioadă au și apărut o serie de poze cu starul Michael Joseph Jackson într-o camerp hiperbarică. Cântărețul susținea că dormea în cameră pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Acea cameră a fost donată unui sptal, după accidentul pe care l-a suferit în urma reclamei la Pepsi.

Accident Pepsi

În timpul celei de-a șasea duble, unul din dispozitivele pirotehnice a explodat mai devreme decât a trebuit. Acest moment a dus la arsuri de gradul 2 și 3 la nivelul scalpului și al corpului „Eforturile lui Michael Jackson (de a-i induce un sentiment de securitate presupusei victime – n.r.) au dat roade, astfel că Safechuck a fost supus, în repetate rânduri, la abuzuri sexuale de natură atroce şi a fost spălat pe creier de fostul cântăreţ, care l-a convins că gesturile sale erau dovezi de dragoste. După primul incident, Safechuck a dormit de mai multe ori în acelaşi pat cu Michael Jackson, în timpul turneului «Bad», din 1988. Pe parcursul a patru ani, James Safechuck a fost molestat de Michael Jackson de aproximativ 100 de ori“, arată documentele avocatului acuzatorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×