Carmen Brumă a pozat fără sutien, iar pe Instagram a plouat cu inimioare

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
28/08/2018, 16:36
Carmen Brumă a pozat fără sutien, iar pe Instagram a plouat cu inimioare GALERIE FOTO
Carmen Brumă s-a lăsat fotografiată fără sutien și a postat imaginea pe Instagram

Carmen Brumă a uimit pe toată lumea după ce a pozat fără sutien și i-a înnebunit pe fanii de pe Instagram. A plouat cu inimioare, după ce internauții au văzut imaginile cu soția lui Mircea Badea, îmbrăcată mai mult decât sumar. Carmen are un trup de invidiat, chiar dacă a născut acum 5 ani. Jurnalista nu a fost, însă, mereu așa, ea ducând o luptă grea pentru a ajunge la acest rezultat de excepție.

În trecut, Carmen era mai plinuță, nu avea silicoane, iar trupul ei nu era atât de bine lucrat. Ea și-a pus toată ambiția pentru a slăbi, iar acum a ajuns să îi învețe și pe alții rețeta succesului său, mai ales că a urmat un regim extrem de sănătos.

Carmen Brumă a pozat fără sutien

Carmen Brumă nu se sfiește să pozeze fără sutien, mai ales că stilul de viață sănătos pe care îl duce îi permite să își întrețină corpul suplu. Trupul bronzat, alintat de razele soarelui, a contrastat cu nuanțele vii ale costumelor de baie pe care le poartă. De fiecare dată, fosta prezentatoare TV își întâmpină fanii cu zâmbetul pe buze, în imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

GALERIA FOTO, realizată pe parcursul acestei veri, i-a încins imediat pe fani, mai ales că jurnalista Carmen Brumă a pozat topless. Aceștia au admirat-o pe jurnalistă pentru îndrăzneala de a se lăsa pozată în astfel de ipostaze, pe cât HOT pe atât de discrete, fără a se trece de zona decenței.

Carmen Brumă are un corp superb și s-a sfiit să pozeze fără sutien
Carmen Brumă are un corp superb și s-a sfiit să pozeze fără sutien

Nu se căsătorește cu Mircea Badea

Carmen Brumă, după aproape două decenii de relație cu Mircea Badea, susține că nu se gândește la căsătorie. Îi este bine așa, iar faptul că în viața lor a apărut și un copil este lucrul care le-a întregit relația.

”Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. (…) Da, (n.r. au existat cerereri în căsători) Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”, explica pentru Revista Taifasuri Carmen Brumă, acum câteva luni.

A avut 86 de kilograme

Carmen Brumă a cântărit 86 de kilograme, în urmă cu mulți ani. Vedeta și-a pus ambiția și a slăbit peste 30, după ce inițial încercase foarte multe rețete și regimuri drastice. Pentru ea, a fost un chin să scape de surplusul de grăsime, dar rezultatul a mulțumit-o pe deplin.

 „Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate. Au fost perioade în care mă înfometam. Nu mai ţin minte de câte ori am recurs la acest «regim». Când am văzut că organismul meu era din ce în ce mai slăbit, eram anemică, am început să mă documentez mai serios în ceea ce priveşte o dietă deslăbire. Citeam reviste, articole, cărţi şi studii despre slăbit şi reţineam esenţialul şi apoi puneam în practică”, a povestit Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×