Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
28/08/2018, 19:55
Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV GALERIE FOTO
Cristi Borcea a fost fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții

Proaspăt ieșit din închisoare, Cristi Borcea pare să-și fi reluat vechile obiceiuri, după ce a fost surprins, nopțile trecute, în compania a două domnișoare suspecte. Dacă era vorba de oricine altcineva, poate nu am fi intrat la idei, dar având în vedere istoricul lui Borcea, care a devenit și subiect de bancuri între timp, orice prezență feminină în proximitatea sa ne face să ne gândim mult mai departe decât ar fi cazul, uneori.

Plecat în închisoare din căminul pe care îl împărțea cu Alina Vidican, Cristi Borcea a reușit o performanță pe care puțini o pot bifa: s-a întors în libertate în brațele Valentinei Pelinel, căreia a reușit să-i facă și un copil între timp. O poveste pe cât de încâlcită, pe atât de savuroasă pentru doamnele care urmăresc telenovelele din lumea mondenă autohtonă.

Cristi Borcea a fost fotografiat în compania a două domnișoare, în toiul nopții
Cristi Borcea a fost fotografiat în compania a două domnișoare, în toiul nopții

Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții

Imaginile suspecte cu fostul patron al lui Dinamo, în compania a două domnișoare, au fost surprinse de insiderii Știri Mondene, în urmă cu doar câteva seri. Ceea ce ne-a atras atenția a fost faptul că Valentina Pelinel lipsea cu desăvârșire din peisaj, iar apropierea dintre Borcea și cele două a fost cu atât mai suspicioasă cu cât terasa la care au ales să se vadă era una ferită de ochii lumii.

Cei 3 au stat de vorbă, timp îndelungat, la o masă retrasă, dar care a putut fi încadrată totuși în vizorul aparatului de fotografiat. Subiectele de discuție au fost destul de aprinse, mai ales dacă e să judecăm după mimica protagoniștilor. Au povestit și au zâmbit larg, iar fetele ascultau îndelung ce avea de spus Cristi Borcea. Nu știm, însă, dacă fetele sunt din anturajul fostului acționar de la Dinamo, dacă sunt angajate sau ce natură are de fapt relația dintre ei. În același timp, ar fi interesant de știut dacă Valentina Pelinel știe de această ”escapadă” nocturnă a tatălui băiețelului său. Până atunci însă, ne rezumăm la a vă povesti doar ceea ce s-a văzut și a putut fi surprins în imaginile pe care Știri Mondene vi le prezintă în EXCLUSIVITATE.

Cristi Borcea, vacanță de lux alături de Valentina Pelinel

După 4 ani și 4 luni de închisoare, Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava. Odată liber, omul de afaceri s-a bucurat de noua sa familie, dar mai ales de fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel, Milan Cristian.

La câteva săptămâni după ce a fost eliberat, mai exact pe 29 iulie, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat împreună în prima lor vacanță în care au format oficial un cuplu. Ei au ales ca destinație Italia, mai exact Insula Capri. Celebrul cuplu a fost însoțit de o altă pereche de prieteni cu care au petrecut pe yaht și s-au pozat în diferite ipostaze,citindu-li-se fericirea pe chip. Să sperăm că imaginile cu Cristi Borcea și cele două domnișoare suspecte, la terasă, în toiul nopții, nu vor aduce norii asupra acestei relații de invidiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×