S-a aflat de ce Alina Vidican nu are niciun iubit, la mai bine de doi ani de la divorțul de Cristi Borcea!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/08/2018, 16:47
S-a aflat de ce Alina Vidican nu are niciun iubit, la mai bine de doi ani de la divorțul de Cristi Borcea! GALERIE FOTO
Motivul pentru care Alina Vidican refuza sa isi faca un iubit

Alina Vidican s-a despărțit de mai bine de doi ani de Cristi Borcea, dar frumoasa timișoreancă se pare că încă nu poate trece peste decizia fostului acționar de la Dinamo de a renunța la ea. Cel puțin așa pare, deoarece Alina Vidican nu a fost văzută în compania nici unui alt bărbat.

Chiar dacă Cristi Borcea și-a refăcut viața imediat după divorțul de Alina Vidican, aceasta nu s-a afișat la brațul vreunui alt iubit, iar acum s-a aflat și motivul pentru care fosta soție a lui Cristi Borcea pare atât de fidelă. Fostul soț a rugat-o să fie fie foarte discretă cu viața ei personală. Mai exact, spun surse foarte bine informate pentru wowbiz.ro din preajma timișorencei, când a fost întrebată de ce nu își găsește un alt bărbat alături de care să își petreacă timpul, Alina Vidican a răspuns, sec, dar hotărât. “Alina nu vrea sa auda de alt barbat in afara de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afișeze cu alții, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să auda de un altul. În plus, spune ea, nu vrea să le dea senzația copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Așa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, ne-a spus sursa citata.

Citește și Alina Vidican a vorbit despre Valentina Pelinel! ”Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Citește și Cristi Borcea i-a trimis bani de vacanță Alinei Vidican!

Alina Vidican nu își face iubit din cauza lui Cristi Borcea

Alina Vidican însă și-a făcut o serie de intervenții chirurgicale peste Ocean și arată mai bine ca niciodată, însă se pare că niciun bărbat nu se bucură de frumusețea ei. Aceeași sursă a mai menționat faptul că fostul acționar de la Dinamo este extaziat, în secret, de atitudinea Alinei Vidican, care refuză să își găsească un partener și de aceea este dispus să-i facă toate poftele, chiar dacă locuiește în Miami, împreună cu cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea.

Borcea a mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick si gemenii Angelo si Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru si Gloria). La căsătoria cu Alina, Cristi Borcea l-a avut naș pe Gigi Becali, iar despărțirea dintre cei doi a fost extrem de dificilă, divoțul durând suficient de mult încât să provoace o groază de speculații. La rândul ei, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu. De altfel, Cristi Borcea și Alina Vidican se pare că au petrecut timp de calitate alături de prietenii lor de atunci, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel.

”Valentina si sotul ei mergeau in vacante cu mine si cu Cristi. Am petrecut cateva zile la San Juan, mai multe vacante la Miami. Nu am crezut ca ravneste la sotul meu. Am avut o parere foarte buna despre ea. Eram toti prieteni de familie si ea imi era draga”, este singura declarație făcută de Alina Vidican la adresa rivalei sale, Valentina Pelinel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×