A murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
29/08/2018, 11:23
A murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia!
A murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia! (Foto: Facebook)

O femeie a murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia. Tânăra era originară din Marea Britanie. Aceasta a murit la scurt timp după o intervenție chirurgicală, care a avut loc la una dintre cele mai cunoscute clinici din Turcia. Clinica era promovată de numeroase vedete de televiziune.

Leah Cambridge, în vârstă de 29 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feselor, iar în urma unor complicații postoperatorii a decedat.

A murit după ce și-a făcut o operație estetică în Turcia!

Soțul femeii a declarat, pentru Metro.co.uk, că nu a fost încă informat care a fost cauza decesului, însă nu se va opri până nu va primi toate răspunsurile necesare.

Medicii avertizează asupra riscurilor sănătății pe care le implică aceste procedure, însă astfel de operații sunt tot mai populare printre tinere.

Cazurile de malpraxis s-au înmulțit în ultima perioadă. O altă tragedie s-a întâmplat și în Brazilia. Chirurgul estetician „Dr Bumbum” a dispărut după ce a fost acuzat de malpraxis. Celebrul chirurg estetician brazilian a dispărut după ce pacienta sa a murit, ca urmare a intervenției de mărărie a feselor.

Doctor Denis Furtado, cunoscut sub numele „Dr. BumBum”, și-a operat ultima pacientă în apartamentul său din Rio de Janeiro.

Dr. BumBum este chirurgul estetician al vedetelor

Medicul era extrem de popular în Brazilia, apărând de nenumărate ori la TV. Acesta mărturisea, în cadrul unei emisiuni TV, că a făcut peste 8.000 de operații de mărire a fesierilor.

Denis a dispărut imediat după ce femeia pe care a operat-o a murit.

Pacienta sa, Lilian Calixto, a murit la scurt timp după administrarea substanței. În timpul procedurii, Lilian i-a spus că ceva e în neregulă.

Cum s-a petrecut totul

Nu se simțea bine și au oprit injectiile. Speriat, Denis „Dr Bumbum” Furtado a dus-o de urgenta la spital. Medicii au încercat să o stabilizeze, dar starea pacientei s-a înrăutățit repede. După câteva ore de chin, femeia a murit.

Conform presei internaționale, medicul i-ar fi injectat sticlă acrilică în fese. De frică, „Dr Bumbum” a fugit din oraș și și-a șters conturile de socializare. În prezent, medicul estetician este cautat de poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×