Ilinca Vandici s-a „tunat”. Are o mândreţe de silicoane noi

în Femei frumoase
22/03/2018, 13:01
Ilinca Vandici s-a „tunat”. Are o mândreţe de silicoane noi GALERIE FOTO
Ilinca Vandici a început abia recent să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, pentru că până acum a purtat semnele unei măriri de sâni. Vedeta a simţit nevoia unei augmentări la nivelul bustului, după ce vara trecută a devenit mămică, aşa că şi-a plănuit în mare secret o intervenţie de care nu au ştiut prea multe persoane.
Pe perioada postoperatorie, Ilinca a ascuns atât de bine orice urmă de suferinţă, dar şi bustiera specială pe sub haine închise până în gât, pe care le-a purtat în stilul ei, că nu a dat nimic de bănuit.  Dar vedeta a început din nou să-şi afişeze bustul rezultat în urma intervenţiei esteticianului, iar rezultatul este spectaculos.
De-a lungul timpului s-a tot scris că Ilinca Vandici ar avea silicoane, dar vedeta tv a infirmat zvonurile şi a spus că va apela la chirurgul estetician după ce va aduce pe lume un copil, ceea ce a şi făcut. „Nu am nicio operaţie estetică. Nu consider că am nevoie. S-a tot spus că am silicoane, dar nu este adevărat. După ce voi naşte, atunci îmi voi pune”,  mărturisea prezentatoarea în trecut. Ilinca Vandici s-a căsătorit toamna trecută cu Andrei Neacşu. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Zian.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×