Vremea în București duminică 16 septembrie. A venit, a venit toamna!

în Stiri mondene
15/09/2018, 17:45
Vremea în București duminică 16 septembrie. A venit, a venit toamna!
Prognoza meteo în București anunță venirea toamnei.

Previziunile meteorologice anunță că vremea în București, dar și în toată țara aduce din ce în ce mai mult cu temperaturile potrivite anotimpului în care suntem. Duminică, 16 septembrie, putem să bem un beai, uitându-ne pe fereastră la ploaia de afară. De altfel, în România cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei și câteva averse, asta în sud și vest. Situația stă la fel și la munte, loc în care va ploua slab. Vântul este și el la fel ca ploaia, cu cteva intensificări în sud-est. Temperaturile se situează între 22 și 29 de grade Celsius. Căldura se oprește însă în weekend, căci urmează ploi și descărcări electrice. Iar de atunci, temperaturile vor fi numai în scădere.

Prognoza meteo de azi în București

vremea in bcuuresti duminica 16 septembrie
Prognoza meteo anunță în București 27 de grade Celsius

Duminică, bucureștenii găsesc în termometre 26 de grade Celsius, care se vor simți cu două grade mai mult, adică 28. Procentul de precipitații este unul de luat în seamă, fiind de 25%. Meteorologii prevăd pentru data de 16 un cer pațial însorit. Vânturile nu ar trebui să-i sperie pe cei aflați în Capitală, venind cu o putere mică. Mai exact, acestea vin din direcția de est, nord-est, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu 13 kilometri pe oră.

Citește și: Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar”

Citește și: Melania Medeleanu critică referendumul pentru familie! ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro.”

Citește și: C.T Popescu, despre Liviu Dragnea și poziția în care se află. ”Dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ură puternică”

Potrivit accuweather, indicele de ultraviolete are o valoare moderată, fiind de 5. Soarele vine peste București la ora 06:55 și apune la 19:25. Minima serii aduce în termometre 15 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar procentul de precipitații rămâne la fel ca cel din timpul zilei, adică de 25%. Vânturile vin, pe seară, din partea de est, cu 9 kilometri pe oră. În schimb, rafalele vin cu cu o putere de 15 kilometri pe oră. Luna răsare la ora 14:03 și apune la 23:38.

Vremea pe ore în București

vremea in bcuuresti duminica 16 septembrie
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de duminică

După cum cerul va deveni parțial înnorat, temperaturile sunt în scădere. Ziua de sâmbătă ar fi trebuit să ne fie de ajuns în ceea ce privește temperatura ridicată înregistrată în ziua precedentă. Așa că, încă de dimineață, de la ora 9, vremea va fi favorabilă, cu câteva lipsuri. De la ora 10 încolo, gradele cresc în termometre. La ora 12 se anunță 22 de grade Celsius, la 13 :00 se înregistrează 24 de grade, până când se ajunge la 26 de grade. Această temperatură se păstrează și pentru orele următoare.

vremea in bcuuresti duminica 16 septembrie
Vremea pe ore în a doua parte a zilei

A doua parte a zilei, cum este și firesc, temperaturile scad treptat. După ce maxima zilei  a fost atinsă la ora 16, cu 26 de grade Celsius, începând cu următoarea oră, gradele se micșorează. Așa că,  cei aflați în Capitală, dacă vor să iasă din casă trebuie să știe că la ora 20 se înregistrează 22 de grade Celsius. Spre finalul nopții, temperaturile din termometre sunt pozitive, fiind de 19 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×