Viorica din Clejani s-a operat la față! Cântăreața a întinerit cu 20 de ani

Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/11/2018, 13:12
Viorica din Clejani s-a operat la față! Cântăreața a întinerit cu 20 de ani GALERIE FOTO
Viorica din Clejani s-a operat la față! Cântăreața a întinerit cu 20 de ani

Viorica din Clejani s-a operat la față și parcă a întinerit cu 20 de ani. Ioniță de la Clejani se mândrește cu o soție extrem de frumoasă, dar și cu doi copii care-i mai dau bătăi de cap uneori.  Viorica și-a făcut mici retușuri la față, iar asta am observat-o cu toții.

Îndrăgita cântăreață a slăbit enorm, iar fizionomia ei este complet schimbată. Când pozează lângă fiica ei Margherita parcă ar fi două surori. Cura de slăbire a Vioricăi din Clejani a fost într-adevăr draconică și nu foarte sănătoasă.

Viorica din Clejani, dietă și operații estetice

Vedeta a recunoscut că s-a înfometat și că a rămas cu ceva probleme de natură medicală din această cauză: „Am facut foamea la greu. Am fost si bolnavioara, nu prea am de ce sa ma laud. Ma cam doare ficatul. Singura mea leguma preferata e porcul. Am renuntat si nu am mai mancat. Ma culcam nemancata”, a declarat Viorica de la Clejani. „Am băut și un suc din sfeclă, măr și țelină. M-am simțit mai bine. Nici nu am mai mâncat noaptea”, a mai spus soția lui Ioniță de la Clejani.

Ioniță și Viorica din Clejani
Ioniță și Viorica din Clejani

Viorica de la Clejani a recunoscut că uneori mai calcă pragul cabinetelor esteticienilor, dar a luat „foc” când a auzit că fiica ei a ajuns să fie aspru criticată din cauza operațiilor estetice. Artista își susține fiica și nu consideră că a exagerat cu intervențiile chirurgicale estetice.

„Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea. Îi spun soţului meu de trei zile să-mi cumpere un inel şi nici măcar nu m-a băgat în seamă. Margherita îmi dă doar mie şi tatălui ei explicaţii. Fata mea nu are multe operaţii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Drăguşanu şi Adriana Bahmuţeanu (…) Margherita are iubit, dar nu trebuie să spună cine e”, susține Viorica de la Clejani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×