VIORICA de la CLEJANI a slăbit spectaculos! Cum a dat jos zecile de kilograme

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/05/2017, 15:29
VIORICA de la CLEJANI a slăbit spectaculos! Cum a dat jos zecile de kilograme GALERIE FOTO

Viorica de la Clejani, considerată una dintre cele mai apreciate artiste de petrecere e la noi, a reuşit să dea jos kilogramele care îi dădeau bătăi de cap, iar recent a mers într-o emisiune TV, acolo unde a dat toate detaliile despre cum a reuşit să slăbească în mod spectaculos.

Alături de Ioniţă de la Clejani, Viorica a povestit în direct, în cadrul emisiunii TV prezentată de către Adriana Bahmuţeanu şi Cristi Brancu cum a slăbit.

VEZI CUM ARATĂ ACUM ÎN GALERIE FOTO   

„Spune-ne ce ai făcut! Eşti pe jumate faţă de cum erai tu“, a constatat Adriana Bahmuţeanu. „N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu“, a povestit Viorica de la Clejani.

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor“, a fost completarea lui Ioniţă de la Clejani.

Viorica de la Clejani a reuşit să intre la inimile publicului, fiind apreciată atât pentru calităţile sale vocale, cât şi pentru veselia ei, care o transmite şi celor din jur. Vedeta are o legătură strânsă cu fanii ei şi le împărtăşeşte multe momente din viaţa ei. Deşi în luna august împlinesc 26 de ani de căsnicie, Viorica şi Ioniţă de la Clejani îşi păstrează simţul umorului şi par să se înţeleagă la fel de bine ca la început.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×