Codin Maticiuc, atac la adresa Margheritei de la Clejani: „E mai urâtă decât la început”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/11/2018, 15:42
Codin Maticiuc, atac la adresa Margheritei de la Clejani: „E mai urâtă decât la început” GALERIE FOTO
Codin Maticiuc a pornit un scandal în lumea showbiz-ului românesc din cauza jignirilor aduse la adresa operațiilor suferite de Margherita de la Clejani!

Controversatul Codin Maticiu s-a arătat foarte sincer în ceea ce privește înfățișarea Margheritei de la Clejani, care se pare că nu este pe gustul actorului. Din păcate, părerea sa prea sinceră nu a fost văzută bine de mama artistei, Viorica de la Clejani, care a sărit în apărarea fetei sale, așa cum orice mamă ar face.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, Mădălin Voicu a pornit și el o discuție cu privire la înfățișarea fetei, după ce a apelat la medicii esteticieni.

Codin Maticiuc o desființează pe Margherita de la Clejani!

Codin Maticiuc și-a spus părerea sinceră despre evoluția Margheritei. În ultimii ani, aceasta a suferit destul de multe schimbări fizice, semnalate de Codin în mediul online ca fiind nereușite și prea exagerate. ”Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a scris acesta pe un site de socializare. Desigur că replica mamei sale, Viorica de la Clejani, nu a întârziat să apară. ”Urât om ești!”, a fost mesajul cântăreței după jignirile aduse Margheritei.

Mesajul postat de Codin Maticiuc în mediul online
Mesajul postat de Codin Maticiuc în mediul online

”Am pus și eu un instastory, ieri, despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus ”un pic”! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu` Quatro Formagi, să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu Funghi, dar chiar am auzit niște vorbe. Mă-sa avea clar dreptate, vă las mai jos și ce i-am zis. Plus că, na, i-am supărat copilul și ea e mă-sa. Dar cred că și eu am dreptate cu ce ziceam”, a răspuns public în fața numeroșilor lui fani, Codin Maticiuc.

Replica dură a Vioricăi de la Clejani la injuriile aduse Margheritei
Replica dură a Vioricăi de la Clejani la injuriile aduse Margheritei

Mădălin Voicu, despre operațiile Margheritei: „Urâtă!”

Mădălin Voicu este o bună cunoștință a familiei de la Clejani, astfel că a și văzut-o pe Margherita crescând și schimbându-se radical. Acesta este de părere că intervențiile pe care și le-a făcut nu au ajutat-o să se înfrumusețească, ci că era mult mai frumoasă înainte să apeleze la intervențiile estetice. „Urâtă, ea arăta foarte bine. Eu o cunosc de când avea 4-5 ani. Să vrei să îţi strici faţa, pentu că ea nu şi-a îmbunătăţit cu nimic. Ioniţă, surioară, nu vă supăraţi pe mine, fraţilor! Dacă era vreo pocitanie sunt convins că ar fi fost nevoie. Nu mai este! Nu vreau să se supere Nimeni pe mine”, a declarat Mădălin Voicu în cadrul emisunii „Agenția VIP”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×