Margherita din Clejani s-a transformat după operațiile estetice suferite

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/09/2018, 16:42
Margherita din Clejani s-a transformat după operațiile estetice suferite GALERIE FOTO
Margherita din Clejani s-a transformat din cauza operațiilor estetice

Margherita din Clejani s-a transformat și arată cu totul diferit față de cum o știam. Artista a suferit mai multe intervenții chirurgicale estetice pentru a arăta așa cum își dorește. Pe lângă implantul la sâni, fiica lui Ioniță și a Vioricăi este injectată cu acid hialuronic și botox, în mai multe zone ale feței și a corpului.

Marga mai are o oprație estetică și la nas, iar în pomeți și buze a investit zeci de mii de euro datorită infecțiilor cu acid hialuronic și botox.

Operațiile estetice au transformat-o pe Margherita din Clejani

Fanii nu au ratat ocazia și au taxat-o dur pe cântăreață, când au observat „micile” ajustări.

Bruneta s-a transformat complet. Mulți fani consideră că Marga a exagerat cu operațiile estetice și că ar trebui să se oprească până când nu este mult prea târziu. Cântăreața nu acordă atenție sfaturilor primite și continuă să-și șocheze audiența cu fiecare apariție în public.

„Margi, arăți de 40, mai ușor ! N-ai mai văzut botox ? Ha ha ha”

„Bai, scuza-mă, dar te-ai distrus cu atâtea operații! Ai exagerat mult, nu-mi mai placi deloc, tu te vezi bine în oglindă ?! Să nu se spargă ???”

„Esti superba, dar buzele sunt foarte foarte mari?

„Baga-ți mai putin Hialuronic. Ți-ar sta mai frumos mai naturală așa”

„Câta mai gura ți-ai făcut?!”

Chiar dacă Ioniță, tatăl său, i-a spus în nenumărate rânduri să renunțe la aceste complexe, Margherita nu ascultă nici de sfatul propriului său părinte și „execută” câte o intervenție de fiecare dată când consideră că este necesar.

Mulți au spus despre foacoasa brunetă că a început să semene cu Daniela Crudu, o altă divă la fel de criticată pentru alegerile sale în materie de „ajustări” cu bisturiul.

Moda operațiilor estetice pare că nu se mai termină, iar tot mai multe vedete apelează la medicii esteticieni pentru a arăta așa cum își doresc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×