Victor Ponta anunță o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. „E timpul să o folosim pentru 20 de milioane de români”

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
31/01/2020, 17:20
Victor Ponta anunță o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. „E timpul să o folosim pentru 20 de milioane de români”
Victor Ponta anunță o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. "E timpul să o folosim pentru 20 de milioane de români". Sursa foto: Hepta

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat că intenționează să inițieze o nouă moțiune de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban odată ce Executivul va emite OUG privind liberalizarea programele naționale de sănătate.

Pro România vrea să oprească liberalizarea programele naționale de sănătate prin moțiune de cenzură

Ponta anunţă, printr-un mesaj pe Facebook, că Pro România intenționează să trângă semnături pentru o moţiune de cenzură imediat după ce Guvernul va emite „OUG prin care se privatizează banii daţi de români sistemului de sănătate”. Liderul Pro România a mai spus că se bazează pe ajutorul celor de la PSD, UDMR, ALDE şi USR.

„Parlamentarii ProRomania vor începe imediat după adoptarea OUG privind Sistemul de sănătate să strângă semnături pentru o moțiune de cenzură – și sperăm ca PSD, UDMR, ALDE și USR ( care nu sunt complici cu Plus la acest jaf) să ne sprijine!

Indiferent la revolta publică și la gravele probleme de neconstituționalitate Guvernul va adopta Ordonanța de Urgență prin care se privatizează banii dați de români Sistemului de Sănătate ( la inițiativa Ministrului care “ operează sâmbăta și duminica în loc să se ducă în vacanțe” Ludovic Orban dixit ???).

Este doar primul pas spre “privatizarea” Statului Român / vor urma școlile !”, spune Victor Ponta în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Ponta vrea să folosească moțiunea pentru 20 de milioane de romani

Liderul Pro România este de părere că, odată liberalizate programele naționale de sănătate, și educația din România va fi liberalizată, lucru ce va duce la o diferențiere și mai mare între românii cu bani și cei săraci.

„În curând serviciile de sănătate și educație din România vor produce bani pentru firmele straine – și vor da acces doar celor 10% dintre români care au bani mulți! Adică se va oficializa statutul de “colonie” cu regim de “junglă” al țării noastre!

Trebuie să apărăm dreptul fundamental la sănătate al fiecărui român prin orice mijloace ! Și vom solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea CCR !”, mai spune Victor Ponta în pledoaria de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×