Victor Costache, ministrul Sănătății, prima reacție după moartea Cristinei Țopescu! „Suntem consternați”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 09:43
Victor Costache, ministrul Sănătății, prima reacție după moartea Cristinei Țopescu! „Suntem consternați” GALERIE FOTO
Cristina Țopescu lucra în ministerul condus de Victor Costache. Sursa foto - colaj hepta.ro

Victor Costache, ministrul Sănătății a oferit prima reacție după moartea Cristinei Țopescu! Vă reamintim că fosta jurnalista lucra în departamentul de comunicare al ministerului. Aceasta a fost găsită decedată în propria locuinţă.

Victor Costache, ministrul Sănătății, prima reacție după moartea Cristinei Țopescu!

Noul ministru al Sănătății a transmis despre Cristina Țopescu că aceasta era un profesionist desăvârşit şi că nu-i vine să creadă că s-a stins, singură şi în tăcere.

De altfel, colectivul Ministerului Sănătății regretă dispariția prematură a jurnalistei Cristina Țopescu, care de puțin timp se alăturase echipei de comunicare, se arată într-un comunicat.

„Suntem consternați”

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori.

A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit.

Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. Cristina Ţopescu s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. Aceasta a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

A debutat în presă scrrind pentru revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3.

Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×