Vești excelente pentru șoferi. Stațiile unde benzina se vinde sub 5 lei/litru

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 13:42
Vești excelente pentru șoferi. Stațiile unde benzina se vinde sub 5 lei/litru
Vești excelente pentru șoferi. Stațiile unde benzina se vinde sub 5 lei/litru. Sursa foto: Hepta

Weekendul a venit cu vești nemaipomenit de bune pentru șoferi. Benzina standard se vinde cu prețuri sub 5 lei/litru în mai multe locații din țară, arată Monitorul Prețurilor, un site pus la dispoziția cetățenilor de către Consiliul Concurenței.

Benzina se vinde sub 5 lei pe litru în mai multe stații

Astfel, mai multe stații de carburanți din România au început în acest weekend să comercializeze benzina standard la prețuri mai mici de 5 lei/litru.

Conform informațiilor furnizate de Monitorul Prețurilor sâmbătă, majoritatea stațiilor de carburanți în care prețul la benzina standard este sub 5 lei aparțin companiilor OMV Petrom și Lukoil.

Scăderea prețului la benzină, dar și la alți carburanți, vine în contextul în care, de la începutul anului, a fost eliminată suprataxa pe carburanți.

În plus, epidemia de coronavirus, ce a lovit și în cererea de combustibili fosili, a dus și la o ieftinire a petrolului la nivel mondial, fapt ce se transpune în scăderea prețului carburanților la stațiile din țara noastră.

Șoferii vor plăti mai puțin pentru carburanți

De exemplu, doar pe drumul ce leagă București de Bacău există, în acest moment, 12 benzinării unde prețul la carburantul standard se află sub pragul de 5 lei/litru, arată Monitorul Prețurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×