Unde şi-a petrecut Klaus Iohannis vacanţa de Revelion. De unde a lipsit Carmen Iohannis. FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 19:45
Unde şi-a petrecut Klaus Iohannis vacanţa de Revelion. De unde a lipsit Carmen Iohannis. FOTO GALERIE FOTO
Unde şi-a petrecut Klaus Iohannis vacanţa de Revelion

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a ales să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în ţară. Dacă în anii trecuţi a mers în Tenerife sau Palm Beach, Florida, de această dată nu a părăsit graniţele ţării, iar anul 2019 l-a găsit la Sibiu, acolo unde a mers alături de soţia sa, Carmen Iohannis. „Prima doamnă” nu l-a însoţit însă pe pârtie.

Klaus Iohannis şi-a petrecut Revelionul la Sibiu, cu „escală” pe pârtia din Păltiniş, acolo unde a fost oprit de câţiva tineri, care l-au solicitat la autografe (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). Carmen Iohannis a stat departe de frigul şi zăpada de pe pârtie şi nu l-a însoţit şi acolo.

Unde şi-a petrecut Klaus Iohannis vacanţa de Revelion

Klaus Iohannis s-a întors la treabă deja şi astăzi, 3 ianuarie 2019, a semnat decretele de revocare din funcţie  a lui Lucian Şova şi Paul Stănescu de la Minsiterele de Transporturi şi Dezvoltare, conform unui comunicat ce a fost făcut public de către Administraţia Prezidenţială:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, pe pârtie, în staţiunea Păltiniş, de lângă Sibiu
Preşedintele României, Klaus Iohannis, pe pârtie, în staţiunea Păltiniş, de lângă Sibiu

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 3 ianuarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Paul Stănescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administrației publice; Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Lucian Şova, ministrul transporturilor”, se arată în comunicatul Administraţiei.

Carmen Iohannis este aşteptată la audieri în dosarul caselor de la Sibiu, acolo unde a fost citată ca martor. Dosarul din care face parte şi soţia preşedintelui României a fost preluat de către Ion Şandru, după ce i-a fost repartizat de către Romulus Varga. După ce a lipsit de la audieri de două ori, prima dată motivând o călătorie în Marea Britanie şi a doua oară a spus că are probleme de sănătate şi a trimis scutiri. Acum, Ion Şandru o va cita pe Carmen Iohannis în luna ianuarie, fără a se ştii încă o dată concretă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×