Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, la slujba din Sibiu. Ținuta soției președintelui, comentată de enoriași

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 13:42
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, la slujba din Sibiu. Ținuta soției președintelui, comentată de enoriași GALERIE FOTO
Kalus Iohannis și Carmen Iohannis la Sibiu. Ținuta purtată de prima doamnă a atras toate privirile!

Soții Iohannis au ațintit asupra lor toate privirile la slujba din Sibiu, mai ales datorită vestimentației primei doamne. Din păcate, unii enoriași au fost cam critici cu stilul lui Carmen Iohannis. Slujba la care au participat șeful de stat alături de soția sa a fost la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”.

Decizia vizitei cuplului prezidențial a venit ca urmare a venirii la Sibiu a celor doi în weekend, unde își vor petrece și Crăciun. Cum a fost îmbrăcată prima doamnă?

Soții Iohannis, la slujba de la Sibiu!

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis se află la Sibiu cu prilejul sărbătorilor. Aceștia au decis să facă și o vizită la biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”, unde au ațintit toate privirile credincioșilor aflați în casa Domnului.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la o biserică din Sibiu
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la o biserică din Sibiu

Se pare că familia peședintelui alege de ani buni lăcașul de cult, încă de pe timpul în care era primar al municipiului.

Klau Iohannis alături de soția sa
Klau Iohannis alături de soția sa

Carmen Iohannis, apariții răvășitoare!

De asemenea, se cunoaște faptul că vestimentațiile primei doamne sunt de fel comentate pe măsură. Aceeași poveste s-a întâmpla și la începutul anului școlar, unde a ales să poarte o rochie galbenă, cu vedere la genunchi și o geacă de piele de culoare bej. „Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante şi rezultatele să fie la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc, sper să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni”, a declarat Carmen Iohannis, conform Unica.ro.

Alt episod unde Caremn Iohannis a furat privirile uturor a fost la ziua Prințului Charles, la recepția de seară, organizată chiar la Palatul Buckingham. Aceasta a purtat o rochie roșie, lungă, iar președitele, un costum negru, clasic. „Vă informăm că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfăşurare”, a precizat atunci Administrația Prezidențială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×