Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, în vizită la Roma. Ce rochie a purtat Prima Doamnă

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
16/10/2018, 09:42
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, în vizită la Roma. Ce rochie a purtat Prima Doamnă GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a participat alături de șeful statului, la întâlnirile de la Roma, iar rochiile ei au atras atenția

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, efectuează în perioada 14-17 octombrie, o vizită de stat în Italia, ocazie cu care Prima Doamnă a uimit cu rochiile pe care le-a purtat în prima zi a șederii în Peninsulă. Luni, șeful statului a avut o întrevedere cu reprezentanții Episcopiei Române din Italia, dar și cu cei ai mai multor culte religioase cum ar fi ortodox, greco-catolic şi romano-catolic.

Într-un comunicat oficial postat pe site-ul Administrației Prezidențiale, se arată că șeful statului dorește să încurajeze comunicarea între cultele religioase și actele de binefacere de la acest nivel. De asemenea, Klaus Iohannis a subliniat rolul reprezentanților Bisericii Ortodoxe peste hotare în sprijinirea românilor aflați departe de țară.

Klaus Iohannis și soția sa Carmen au vizitat Roma și s-au întâlnit cu românii de aici

În contextul celebrării centenarului de la înființarea României Moderne, Klaus Iohannis le- vorbit înaltelor fețe bisericești, dar și oamenilor cu care s-a întâlnit, despre importanța instituțiilor pe care le reprezintă.

”Președintele României a transmis, totodată, aprecieri pentru contribuția cultelor religioase la activitățile filantropice și de sprijin social ale asociațiilor și fundaţiilor religioase desfășurate atât în România, cât și în sprijinul românilor din Italia care sunt în situații dificile.”, se explică în comunicat.

Carmen Iohannis a apărut într-o rochie care a uimit pe toată lumea, în timpul vizitei la Roma
Carmen Iohannis a apărut într-o rochie care a uimit pe toată lumea, în timpul vizitei la Roma

Carmen Iohannis a purtat ținute roz, la Roma

Prima Doamnă a României a ales să poarte la Roma două rochii în culori pastelate. Prima, cea pe care a îmbrăcat-o la întâlnirea cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe de la Roma, are un aer foarte tineresc și vaporos. Este concepută ca având o parte din voal care dublează materialul roz de pe dedesubt, este până deasupra genunchiului și a fost asortată cu o pereche de sandale în aceleași nuanțe.

Rochia pe care a îmbrăcat-o la întâlnirea cu românii adunați în jurul Columnei lui Traian, care a fost iluminată în culorile drapelului României, a fost în aceeași tentă de roz, de această dată fără voal, simplă, tot până deasupra genunchiului. Cert este că prezența lui Carmen Iohannis la Roma nu a rămas neobservată…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×