Carmen Iohannis nu renunță la ținutele mini nici în ziua de Crăciun! Cum a mers la biserică soția lui Klaus Iohannis

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 11:45
Carmen Iohannis nu renunță la ținutele mini nici în ziua de Crăciun! Cum a mers la biserică soția lui Klaus Iohannis GALERIE FOTO
Carmen Iohannis nu a renunțat nici în ziua de Crăciun la ținutele mini, fiind prezentă la slubja pentru binecuvântata zi

Carmen Iohannis nu a renunțat nici în ziua de Crăciun la ținutele mini. Pe scurt, președintele Klaus Iohannis și soția sa au participat, marți, la slujba de Crăciun din cadrul Bisericii Romano-Catolice ”Sfânta treime” din Sibiu. Acolo, liderul statului a transmis un mesaj tuturor românilor.

Președintele a dorit tuturor sărbători fericite, gânduri bune și multă liniște. ”Vă doresc tuturor Crăciun fericit, cu liniște și pace”, a transmis șeful statului, înainte ded intrarea în lăcașul sfânt. La rândul ei, Carmen Iohannis a spus ”Crăciun fericit” jurnaliștilor care i-au așteptat.

Carmen Iohannis nu renunță la ținutele mini nici în ziua de Crăciun!

De altfel, Prima Doamnă a fost în concordanță cu ziua sfânt, în ceea ce privește vestimentația. Aceasta a purtat un palton gri, alături de cizme până la genunchi, o poșetă roșie și un fular asortat care să o protejeze de vânt. Cu această ocazie, șeful statului a anunțat că-și va petrece atât Crăciunul, cât și Revelionul la Sibiu, între cele două momente fiind în Capitală.

Carmen Iohannis nu renunță la ținutele mini nici în ziua de Crăciun! Cum a mers la biserică soția lui Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis, ieșind din biserica

Cât despre lucrurile pe care le-au dorit poporului român în binecuvântata zi, cei doi se pare că le dețin, amândoi ieșid din biserică zâmbind. Tocmai de aceea povestea lor de dragoste a ajuns să fie scrisă în cărți. Vineri, 21 decembrie, s-a lansat volumul ”Povești de dragoste ale vedetelor”, în care se află și detalii despre dragostea lor.

Povestea de dragoste dintre Carmen și Klaus Iohannis

Cartea, scrisă de Ioana Mandache, are strânse multe povești de iubire ale personalităților scenei românești, alături de povești de dragoste ale politicienilor. ”Povestea de dragoste dintre Carmen si Klaus Iohannis a început din facultate și durează cu aceeași intensitate pâna în ziua de azi. Păstrarea intactă a flacării este urmărită cu abnegatie și dăruire de cei doi”, se arată în carte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×