Un seif de sute de kilograme a fost scos de hoți din perete și cărat cu roaba

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 10:32
Un seif de sute de kilograme a fost scos de hoți din perete și cărat cu roaba GALERIE FOTO
Un seif de sute de kilograme a fost furat și cărat cu roaba

Un seif de sute de kilograme a fost scos din perete de hoți și cărat cu roaba. Întâmplarea s-a petrecut la Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. Spărgătorii și-au făcut un plan gândit, dar nu atât de bine, căci cele stabilite acasă nu s-au potrivit cu cele din târg. Aceștia au stabilit ca în seara de luni spre marți să se îmbogățească, acționând la un pont. Prima dată au spart ușa universității, pe urmă cea a casieriei și, în final, să deschidă seiful.

Din nefericire pentru ei, lada de fier care aparținea instituției bancare a fost mult prea greu de dovedit și, nereușind să facă orice altă acțiune, au recurs la smulgerea din perete a acestuia. Iar, pentru că seiful nu putea fi lăsat în mijlocul drumului, au decis să-l care cu ajutorul unei roabe. De asemenea, pentru ca toate să decurgă ca la carte, atacatorii un avut grijă de camera de supraveghere de la intrare, conform opiniatimisoarei.ro. Cum au ajuns în incinta universității, au schimbat direcția camerei, pentru a nu-i lua în vizor.

Un seif a a fost cărat de hoți cu roaba
Camera de luat vederi din incinta universității

Seiful de 300 de kilograme a fost cărat cu roaba

un seif de sute de kilograme a fost furat și cărat de hoti cu roaba
Universitatea de Științe Agricole din Timișoara

Citește și: Copiii nevaccinați împotriva rujeolei pot merge la școală!

Citește și: În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie este acum dotată așa cum se cuvine

Citește și: O mașină condusă de un șofer beat a deraiat, 4 oameni ajungând la spital cu răni grave, iar una în stare critică

Potrivit ziuadevest.ro, oamenii legii au hotărât că hoții au plecat la drum cu un plan, dar fiind momentul potrivit, liber, în care au încercat să fure. Cât despre pontul despre care vorbeam mai sus, acesta era punct ochit, punct lovit, căci îndrumarea lor de a merge la acel seif era una de milioane. Se pare că el conținea o sumă cumulată din bani de burse, salariile cadrelor didactice și bani care se trag din taxele de școlarizare ale studenților din acea instituție, de pe locurile nebugetare. În prezent, polițiștii din Timișoara au început marți, 2 octombrie, o anchetă pentru a descoperi făptașii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×