O mașină condusă de un șofer beat a derapat, 4 oameni ajungând la spital cu răni grave, iar una în stare critică

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 09:17
O mașină condusă de un șofer beat a derapat, 4 oameni ajungând la spital cu răni grave, iar una în stare critică
O mașină condusă de un șofer beat a ajuns în răpâ și a dus la rănirea grava a 4 persoane și a unei în stare critica

O mașină condusă de un șofer beat s-a răsturnat într-o râpă, 4 oameni ajungând la spital cu răni grave, iar una într-o stare critică. Autoturismul în care se aflau persoanele a fost găsit într-o râpă adâncă de 10 metri, în județul Vaslui, comuna Lipovăț. Potrivit autorităților, accidentul s-a petrecut marți seară, 2 octombrie, pe DJ 245D, aproape de Fundu Văii din Lipovăț. Cel care a dus la rănirea oamenilor și aproape la moartea unuia, se întorcea de la cules la vie, însoțit de alte 4 persoane. În vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul asupra volanului când a ajuns într-o curbă dificilă. În autoturism erau soția și mătușa șoferului, împreună cu o femeie de 75 de ani și o altă familie, bărbatul de 51 de ani și femeia de 47.

Impactul a fost extrem de puternic, lucru care a dus la încarcerarea celor aflați în mașină. Cel care s-a ales doar cu leziuni ușoare a fost conducătorul auto. Localnicii din jur au sărit în ajutorul lor, prima dată sunând la 112. Tot cu ajutorul lor, până la ajungerea ambulanței, oamenii au reușit să iasă din mașină. Echipa de intervenție de la fața locului a gasită o pe femeia de 75 de ani în stop cardio repsirator, iar după multe manevre de resuscitare, inima femeii a reportnit. Cu toate acestea, medicii se păstrează rezervați în cazul ei.

Șoferul beat de la volanul mașinii a refuzat testarea cu etilotestul

O masina condusă de u nsofer beat a ajuns în răpâ si a dus la rănirea a patru persoane
Imaginea groazei de la locul accidentului

Citește și: Copiii nevaccinați împotriva rujeolei pot merge la școală!

Citește și: În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie este acum dotată așa cum se cuvine

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Din informațiile martorilor, potrivit adevărul.ro, șoferul consumase băuturi alcoolice pe tot parcursul zilei. Soția lui l-a atenționat de mai multe ori să nu mai facă acest lucru deoarece are oameni la muncă de al cără transport trebuie să se îngrijească. La ajungerea echipajului de poliție, bărbatului i s-a propus o testare cu etilotestul, lucru refuzat vehement de bărbat. Însă, acestuia i se vor recolta probe biologice la spitalul din Vaslui. De asemenea, toate victimele accidentului au fost transportate urgent la unitatea spitalicească. În prezent, șoferul are deschis un dosar de cercetare penală pentru acțiunea sa de vătămare corporală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×