Ultimele cuvinte ale lui George Bush înainte să moară. Ce i-a spus fiului său

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 17:41
Ultimele cuvinte ale lui George Bush înainte să moară. Ce i-a spus fiului său GALERIE FOTO
George Bush, alături de George W Bush

George Bush l-a sunat pe fiul său înainte să moară. Acesta a discutat cu George W Bush, iar dialogul celor doi a fost făcut public, după moartea seniorului. Preşedintele cu numărul 41 al Statelor Unite ale Americii avea 94 de ani şi a încetat din viaţă de cauze naturale.

George Bush se afla în locuinţa sa din Houston, atunci când l-a sunat pe fiul cel mare, George W Bush. Conform celor spune de James A Baker fostul preşedinte al SUA a fost „pregătit” şi „a avut o trecere blândă”.

Ultimele cuvinte ale lui George Bush înainte să moară

Tot el a declarat pentru New York Times că acesta i-a transmis fiului său cel mare. „Şi eu te iubesc”, i-a spus George W Bush.

Anunţul trecerii în nefiinţă a fost făcut chiar de fostul preşedinte al Americii, George W Bush: „Jeb, Neil, Marvin, Doro şi cu mine anunţăm cu tristeţe că, după 94 de ani extraordinari, iubitul nostru tată a murit. George H. W. Bush a fost un om de o mare nobleţe şi cel mai bun tată pe care un fiu sau o fiică şi l-ar putea dori”, a transmis George W. Bush.

George Bush, alături de George W Bush
George Bush, alături de George W Bush

Liderii mondiali au reacţionat după moartea lui George Bush. Barack Obama, fostul preşedinte al SUA, a postat un mesaj pe contul său de Twitter: „America a pierdut un patriot și servitor umil în George Herbert Walker Bush. În timp ce inimile noastre sunt grele astăzi, ele sunt, de asemenea, pline de recunoștință. Gândurile noastre sunt alături de întreaga familie Bush în seara asta – și alături de toți cei care au fost inspirați de exemplul dat de George și Barbara”, a fost mesajul lui Barack Obama.

Actualul președinte al SUA, Donald Trump, a emis şi el un comunicat: „Eu și Melania ne alăturăm națiunii îndoliate care deplânge moartea fostului președinte George H.W. Bush. Prin autenticitatea sa esențială, simțul realității și angajamentul de neclintit față de familie și țară, președintele Bush a inspirat generații întregi de americani”, a transmis președintele SUA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×