Fostul preşedinte american George Bush Sr., în vârstă de 93 de ani, acuzat de hărţuire sexuală! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
28/10/2017, 00:00
Fostul preşedinte american George Bush Sr., în vârstă de 93 de ani, acuzat de hărţuire sexuală! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii George Bush Sr., în vârstă de 93 de ani, aflat într-un scaun cu rotile, a fost acuzat de o vedetă că a hărţuit-o sexual! Fostul preşedinte a profitat de faptul că trebuia să facă o poză cu vedeta, când i-a pus mâna pe fund! Heather Lind a publicat pe contul său de Instagram, postare ştearsă ulterior, că incidentul a avut loc la Houston, în timpul realizării unei fotografii cu Bush pentru turneul de promovare a serialului „TURN: Washington Spies” al AMC, potrivit The Independent. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

În imaginea realizată în 2014, Lind apare alături de fostul preşedinte în vârstă de 93 de ani, care stă într-un scaun cu rotile. Actriţa susţine că George Bush Sr. a atins-o pe fund şi i-a spus o glumă cu conotaţii sexuale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Preşedintele George Bush Sr şi-a cerut scuze

Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al lui Bush, a transmis într-un comunicat pentru The Associated Press: „Preşedintele Bush nu ar deranja niciodată – sub nicio formă – deliberat pe cineva şi îşi cere scuze sincere dacă încercarea lui de a glumi a ofensat-o pe doamna Lind”.

Se pare că fostul preşedinte nu se află la primul incvident de acest gen, după reacţia fostei Prime Doamne. Heather Lind a mai precizat în mesajul său că Barbara Bush, care se afla de faţă, a făcut o grimasă ca şi când ar fi spus „nu din nou!” şi că agentul de securitate i-a spus că nu ar fi trebuit să stea lângă fostul preşedinte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×