Topul audiențelor în luna martie. Românii preferă filmele de la TV: ProTv este lider

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
06/04/2020, 22:24
Topul audiențelor în luna martie. Românii preferă filmele de la TV: ProTv este lider
James Bond, filmul preferat al românilor în luna martie. Sursa foto: hepta.ro

În luna martie, cei mai mulți români au stat acasă în fața televizorului. Filmele de acțiune au fost preferate, alături de ProTv și James Bond. Cea mai urmărită peliculă a fost Spectre (007). Aproape 1,9 milioane de oameni au stat cu sufletul la gură, iar King Arthur – Leganda Sabiei a fost lider în mediul urban și segmentul comercial.

Topul audiențelor în luna martie: Neînfricata și Cartea Junglei, în top

În plină pandemie de COVID-19, cei mai mulți dintre români sunt în autoizolare și își umplu timpul cum pot și cu ce au la îndemână. Au mers tot pe clasic și au accesat televizorul pentru vizionarea filmelor. E drept, cele mai vizionate producții s-au dat spre finalul lunii, când existau deja restricțiile de circulație și interval orar pentru a ieși din casă.

Pe lângă cele patru producții cu James Bond care au ținut vârful topului, în clasmantul primelor trei cele mai vizionate filme s-au numărat Salt, Sărutul Dragonului și King Arthur – Legenda Sabiei. Și Antena 1 s-a regăsit în vârf cu două filme de animație: Neînfricata și Cartea Junglei. Comparativ cu luna februarie audiența a fost în creștere.

ProTv, 18 din cele 20 cele mai urmărite filme în martie

18 din cele 20 cele mai urmărite filme ale lunii martie au fost date de ProTv. Spectre (007) a fost pe prima poziție, urmat de filmele Salt și Sărutul Dragonului, care au înregistrat, în medie, 1,8 milioane de telespectatori fiecare. În timp ce Antena 1, cu cele două animații, a avut 1,1 milioane de urmăritori.

Pe comercial, King Arthur – Legenda Sabiei a fost cel mai urmărit film, cu peste jumătate de milion de telespectatori, în medie și a avut cu peste 100.000 de telespectatori mai mult decât cel mai popular film din difuzat în luna februarie. Coordonata Skyfall (prima parte), Kong – Insula Craniilor (partea a doua) și 007: Spectre au fost și ele în top, cu peste 400.000 de privitori.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×