Trei bărbați aflați în autoizolare s-au luat la bătaie în centrul de carantină din Pitești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
18/03/2020, 14:52
Trei bărbați aflați în autoizolare s-au luat la bătaie în centrul de carantină din Pitești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor
Jandarmii au intervenit pentru a opri trei bărbați care s-au luat la bătaie în carantină *foto: hepta.ro

Autoizolarea produce probleme dintre cele mai diverse între cei nevoiți să ia această măsură pentru a fugi de infecția cu coronavirus. Pe lângă depresie și anxietate, cei care stau în carantină în centre speciale se pot trezi și cu vecini care nu le sunt pe plac. Așa a fost cazul și cu trei bărbați care sunt carantinați în județul Argeș. Aceștia s-au luat la harță și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a se despărți.

Trei bărbați s-au luat la bătaie în carantină în județul Argeș

Mai exact, cei trei bărbați s-au luat la bătaie în cursul serii de marți, arată un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean din Argeș.

Jandarmii au intervenit la Centrul de Carantină din Argeș după ce o persoană aflată în carantină a solicitat intervenția lor întrucât cei trei bătăuși tulburau liniștea publică.

„Jandarmii s-au deplasat în incinta imobilului, unde au depistat trei bărbaţi care se aflau pe hol în dreptul camerelor repartizate.

Unul dintre bărbaţi prezenta urme de sânge pe faţă, iar altul pe braţ, iar când au fost întrebaţi despre cele întâmplate unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalţi doi”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

Bătăușii sunt acum cercetați pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Cei trei bărbați sunt cercetaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor deoarece nu au respectat măsurile de carantină şi au părăsit camerele în care erau ţinuţi. Jandarmii au aplicat trei amenzi în valoare totală de 800 de lei şi un avertisment.

De asemenea, ei au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, întrucât aceştia nu au respectat măsurile de carantină, şi anume au părăsit camerele în care sunt carantinaţi.

Însă, dacă bărbații vor fi găsiți vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor, aceștia riscă deschiderea unui dosar penal, amenzi de până la 20.000 de lei și chiar și o pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×