Codin Maticiuc, ajutor neașteptat pentru un medic cu COVID-19: „Să mă aresteze!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 16:44
Codin Maticiuc, ajutor neașteptat pentru un medic cu COVID-19: „Să mă aresteze!”
Codin Maticiuc îi ajută pe medicii din Capitală. Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc îi ajută pe medicii care se află în prima linie în lupta cu coronavirusul în această perioadă. Afaceristul s-a lăudat pe internet că a ajutat un medic afectat de COVID-19 și că nu este treaba nimănui de unde a făcut rost de bani ori de alte lucruri de care avea nevoie acel doctor.

Codin Maticiuc, ajutor imens pentru medicii din Capitală

Bărbatul a spus că va oferi un apartament unui medic infectat cu coronavirus și suma de 3.500 de euro pentru a trece cu bine de această perioadă, uimind încă o dată pe toată lumea.

Maticiuc a scris pe Facebook despre ajutorul pe care l-a pus la dispoziție și a spus că va achiziționa inclusiv măști de protecție, fără să ofere explicații despre cum va face rost de ele, având în vedere că sunt tot mai greu de găsit pe piață, ori vândute la prețuri exorbitante de către speculanți.

„Rog cadrele medicale din București să-mi scrie (…) Treaba mea cum fac”

„Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună și eu sa mă întrebuințez. Treaba mea cum fac”, a scris omul de afaceri pe rețeaua de socializare.

„500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta…”, a mai scris Maticiuc.

„Rog cadrele medicale din București care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am. Cum aleg și cazurile în care mă implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forță divină poate”, a completat fostul crai de Dorobanți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×