Gluma lui Codin Maticiuc la pozele lui Smiley de la munte: „În forță la baie!”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/01/2020, 11:11
Gluma lui Codin Maticiuc la pozele lui Smiley de la munte: „În forță la baie!”
Smiley a postat mai multe fotografii de la munte, iar Codin Maticiuc a făcut o glumă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Smiley petrece o vacanță binemeritată la munte, în România, alături de colegii de la casa HaHaHa Production. În această aventură prin zăpadă, artistul a fost însoțit de iubita lui confirmată deja, Gina Pistol.

Smiley omul, la munte cu colegii și prietenii

Smiley a postat mai multe fotografii cu el de la munte, prin zăpadă, pe contul personal de Instagram și le-a adresat o întrebare urmăritorilor. Printre cei care a răspuns se numără și celebrul Codin Maticiuc, cunoscut pentru relațiile sale amoroase cu diferite femei din showbiz.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Neața la 12! Asta e frumos de sărbători! Voi cum stați cu zăpada?”, i-a întrebat Andrei Maria pe fanii săi pe Instagram.

Maticiuc și atmosfera cluburilor bucureștene

„E plin de zăpadă și-n București, în cluburi! Se skiază în forță la baie!”, i-a răspuns Maticiuc încercând să facă o glumă despre atmosfera din aceste zile din localurile bucureștene.

Toate ca toate, dar postarea lui Smiley a reușit să strângă în câteva ore peste 40.000 de like-uri, iar comentariile la cele patru fotografii postate de la munte au curs șiroaie.

„Neața OM frumos… An Nou cu bucurii și împliniri în toate, sănătate că-i mai bună decât toate!!; Vacanță plăcută și un an nou plin de iubire,succes, belșug și sănătate!”, sunt câteva dintre urările pe care le-a primit cântărețul de la fani.

„Întrebarea asta e ca să ne faci în ciudă noua, ăstora care stăm la geam și privim cum plouă sau cum asfaltul e negru?”, a scris altcineva ușor iritat.

Într-una dintre pozele de pe Instagram, Andrei apare alături de un câine, cel mai probabil un patruped de-al locului.

Smiley și colegii de la HaHaHa Production și-au făcut sărbătorile în stațiunea Predeal din județul Brașov.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×