Oficial le merge bine! Gina Pistol și Smiley, împreună în vacanță! Cei doi nu se mai ascund

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/12/2019, 14:15
Oficial le merge bine! Gina Pistol și Smiley, împreună în vacanță! Cei doi nu se mai ascund
Gina Pistol și Smiley, împreună la munte. Sursa foto: Instagram HaHaHa Production

Oficial le merge bine și se pare că nimic nu mai stă în calea fericirii lor. De când și-au recunoscut relația, Gina Pistol și Smiley nu se mai ascuns. Au normalizat ideea că se va scrie mereu de ei, așa că acum se pozează împreună de vreme ce știe deja toată țara, din gura lor, că se iubesc.

Gina Pistol și Smiley, vacanță cu gașca de la HaHaHa

Într-o fotografie postată pe contul de Instagram al HaHaHa Production, compania lui Smiley, apare Gina Pistol, care este pata de culoare a găștii care s-a dus să se distreze în vacanța de iarnă la munte.

„Ne-am strâns gașcă mare și am transformat o cabană în casa noastră pentru 3 zile. Am simțit că avem un Crăciun prelungit… ce credeți? CU ZĂPADĂ!”, este mesajul atașat la poza de pe Instagram.

Smiley a recunoscut relația cu Gina

„Ne-am jucat mima, Vârcolacii (dacă nu știți ce este, va învăța @jeangavril ) și am râs non-stop! Ne simțim bine în familie! Mai facem!”, se arată în continuarea textului de pe rețeaua de socializare.

Printre cei 23 de oameni de la casa de producție a lui Smiley a fost și Gina Pistol. Cei doi nu se mai ascund, deci, și petrec tot mai mult timp împreună, iar momentele din vacanță sunt cele mai frumoase, căci amândoi sunt ocupați și nu au la dispoziție prea mult timp să stea unul cu celălalt.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult”, a declarat Smiley într-un număr recent al revistei Unica.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a mai spus în același interviu fostul solist al trupei Simplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×