TOP saloane de înfrumusețare în București. Prețuri și adrese

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/09/2018, 19:35
TOP saloane de înfrumusețare în București. Prețuri și adrese
Top saloane de infrumusetare te poate ajuta atunci când te grabesti in a-ti face o schimbare de look

Top saloane de înfrumusețare în București te poate scoate din impas atunci când te gândești că ai nevoie de ceva nou ori pur și simplu ai nevoie de puțină relaxare. Omul simte tot timpul necesitatea de momente în care să se reinventeze, să aibă un sentiment de bine, iar asta se poate rezolva cu o simplă vizită la salonul de înfrumusețare. Chit că își tunde 3 centimetri din păr, chit că își face o șuviță, omul vede fiecare urmare, privire a variației înfățișării sale. Astfel că, iată ceva ce te poate scoate din impas atunci când vrei să-ți schimbi un pic aspectul.

1. Cristi Pascu Exclusive

Top saloane de infrumusetare te poate ajuta in lungile tale cautari de pe internet, in ceea ce priveste schimbarea de looj
Salonul Cristi Pascu Exclusive aparține unuia dintre cei mai cunoscuți hairstylist din România

Aflat pe strada George Enescu numărul 36-40, București 010308, salonul aparține unui celebru ”magician al părului”, Cristi Pascu; de aici și numele. Recenziile îl descriu ca fiind un salon de înfrumusețare în care profesionalismul este la el acasă. Prețul pentru unui tuns scurt este de 70 de lei, unul pentru vopsit, tuns vârfuri și coafat de 500 de lei, iar unul de mireasă sigur că poate ajunge la câteva sute bune de euro.

2. Gett’s

Top saloane de frumusete te poate ajuta în a-ți găsi un loc in care să-ți faci cele mai frumoase schimbari de look
Situarea salonului poate fi una dintre cele mai la îndemână, fiind in incinta unui mall

Salonul este situat în Mega Mall, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, București 021901. Recenziile lui îl situează clar printre cele de top ale Capitalei. Una dintre ele sună așa: ”Ambianță plăcută, oameni deschiși și profesioniști. Pe lângă faptul că sunt mulțumită de rezultate m-au învățat și cum să am grijă de părul meu acasă.” Prețurile pornesc, la un coafat, de la 33 de lei. Coafura de mirească, cea care include și proba, ajunge undeva la 626 de lei. Vopsitul unui păr scurt pornește de la 107 lei și ajunge la 163, iar pentru părul lung, suma pornește de la 243 și poate ajunge la 373.

Citește și: Clovnul Siminică a crescut în cușca leilor! Povestea de viață a celui care a fost Simion Avram!

Citește și: O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Citește și: Alertă de tzunami pentru Indonezia! Locuitorilor li se recomandă să se refugieze din timp

3. Magic Salon Pantelimon

Top saloane de infrumusetare vine in ajutorul celor care cauta indelung pe internet pentru a-si face o schimbare de look
Salonul Magic este unul dintre cele mai frecventate saloane din Capitală

Situat pe Șoseaua Pantelimon 91, București 021594, are mulți clienți care-i calcă pragul. Prețurile acestui loc în care femeile stau cu orele, spre disperarea bărbaților, sunt accesibile. Manopera vopsit păr scurt costă 33 de lei, cea pentru păr mediu 36 de lei, iar pentru păr lung 39 de lei. Tunsul unui breton ajunge la 10 lei, pe când un coafat pentru o viitoare mireasă ajunge la 130 de lei. De asemenea, tratamentele pentru păr sunt și ele accesibile. Te pun să scoți de la economii de la 15 la 49 de lei, cel din urmă fiind unul de 100% repair.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×