O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/09/2018, 15:58
O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro
O româncă s-a dezbrăcat în fața unui preot pentru o sumă considerabilă

O româncă s-a dezbrăcat în fața unui preot, în biserică, iar apoi i-a cerut acestuia 20.000 de euro. Toată acțiunea s-a petrecut în Italia și, se pare că gestul femeii avea un motiv gândit pas cu pas încă de înainte de a face asta. În perioada martie-mai a acestui an, românca a făcut un gest plin de disperare și nebunie, care acum a dus la arestarea ei. Pe numele ei Anca Drăgan, în vârstă de 35 de ani, a mers la o biserică de la periferia orașului Torino pentru a se spovedi. Preotul, în vârstă de 80 de ani, i-a ascultat povestea de viață și a încercat să o ajute. Din senin, românca a început să se dezbrace, mai apoi a sărind să-l sărute. Acesta a vrut să scape de această experiență, însă tânăra mai tare se năpustea asupra lui. Având trupul gol, văzând că preotul opune rezistență, a accentuat toată acțiunea, lipindu-se de el, incercând pe cât posibil să-i atingă zonele intime. Plin de rușine și disperare, preotul italian a împins-o pe femeie, pentru a se înceta. Nevăzând că nu se poate, i-a oferit româncei 50 de euro.

Planul româncei care s-a dezbrăcat în fața preotului era gândit de înainte pas cu pas

După câteva zile, Anca Drăgan a început să-l sune insistent și să-i trimită mesaje de amenințare părintelui. Primejdia însă a apărut atunci când aceasta i-a spus că soțul ei, pe nume Dumitru, i-a fotografiat în momentul indecent pe care l-au avut. În schimbul fotografiilor, îi cereau 20.000 de euro, iar dacă nu vor primi această sumă, ele vor fi făcute publice. Speriat și plin de griji pentru meseria sa, acesta a acceptat să le ofere bani celor doi, însă în mai multe tranșe.

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi

Citește și: Amalia Năstase s-a fotografiat cu Kim Kardashian și Kylie Jenner! Ce a spus Andreea Esca!

Împreună, au hotărât un punct de întâlnire pentru a le da prima rată, ce consta în 10.000 de euro. Se pare că totul s-a oprit la nivel conversațional, căci acțiunea nu s-a putut încheia din cauza unei patrule de carabinieri care era în zonă. În schimb, în luna aprilie, demersul a continuat, iar preotul le-a oferit celor doi 5.000 de euro. Cuplul nu a încetat să pună din ce în ce mai multă presiune pe bătrân, reluând amenințările. Într-un final, preotul italian a decis să anunțe poliția, urmând ca femeia să fie arestată, lucru care s-a și întâmplat, însă, miercuri aceasta a fost judecată. Ulterior, a și fost eliberată, pentru suma de 2.500 de euro, pe cauțiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×