O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/09/2018, 15:58
O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot, apoi i-a cerut 20.000 de euro
O româncă s-a dezbrăcat în fața unui preot pentru o sumă considerabilă

O româncă s-a dezbrăcat în fața unui preot, în biserică, iar apoi i-a cerut acestuia 20.000 de euro. Toată acțiunea s-a petrecut în Italia și, se pare că gestul femeii avea un motiv gândit pas cu pas încă de înainte de a face asta. În perioada martie-mai a acestui an, românca a făcut un gest plin de disperare și nebunie, care acum a dus la arestarea ei. Pe numele ei Anca Drăgan, în vârstă de 35 de ani, a mers la o biserică de la periferia orașului Torino pentru a se spovedi. Preotul, în vârstă de 80 de ani, i-a ascultat povestea de viață și a încercat să o ajute. Din senin, românca a început să se dezbrace, mai apoi a sărind să-l sărute. Acesta a vrut să scape de această experiență, însă tânăra mai tare se năpustea asupra lui. Având trupul gol, văzând că preotul opune rezistență, a accentuat toată acțiunea, lipindu-se de el, incercând pe cât posibil să-i atingă zonele intime. Plin de rușine și disperare, preotul italian a împins-o pe femeie, pentru a se înceta. Nevăzând că nu se poate, i-a oferit româncei 50 de euro.

Planul româncei care s-a dezbrăcat în fața preotului era gândit de înainte pas cu pas

După câteva zile, Anca Drăgan a început să-l sune insistent și să-i trimită mesaje de amenințare părintelui. Primejdia însă a apărut atunci când aceasta i-a spus că soțul ei, pe nume Dumitru, i-a fotografiat în momentul indecent pe care l-au avut. În schimbul fotografiilor, îi cereau 20.000 de euro, iar dacă nu vor primi această sumă, ele vor fi făcute publice. Speriat și plin de griji pentru meseria sa, acesta a acceptat să le ofere bani celor doi, însă în mai multe tranșe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și: Clovnul Siminică a murit! Cel care a trăi pentru a aduce fericire copiilor, acum o va aduce în ceruri

Citește și: Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi

Citește și: Amalia Năstase s-a fotografiat cu Kim Kardashian și Kylie Jenner! Ce a spus Andreea Esca!

Împreună, au hotărât un punct de întâlnire pentru a le da prima rată, ce consta în 10.000 de euro. Se pare că totul s-a oprit la nivel conversațional, căci acțiunea nu s-a putut încheia din cauza unei patrule de carabinieri care era în zonă. În schimb, în luna aprilie, demersul a continuat, iar preotul le-a oferit celor doi 5.000 de euro. Cuplul nu a încetat să pună din ce în ce mai multă presiune pe bătrân, reluând amenințările. Într-un final, preotul italian a decis să anunțe poliția, urmând ca femeia să fie arestată, lucru care s-a și întâmplat, însă, miercuri aceasta a fost judecată. Ulterior, a și fost eliberată, pentru suma de 2.500 de euro, pe cauțiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×