Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 19:28
Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi GALERIE FOTO
Felul inedit în care și-a petrecut femeia momentul furtului miresei i-a uimit pe toți cei împătimiții de păcănele.

Proaspătă mireasă, a decis ca cel mai important eveniment din viața sa să fie imortalizant într-un mod mai special. Jocurile de noroc nu sunt un subiect nou, însă mai rar vezi o mireasă încercându-și norocul.

Felul inedit în care și-a petrecut femeia momentul furtului miresei i-a uimit pe toți cei împătimiții de păcănele. Cei care au rupt-o câteva clipe de la propria nuntă s-au gândit ca amintirile ei să aducă hohote de râs peste ani și ani. Așadar, mireasa s-a așezat frumos, ca să nu-și deranjeze rochia festină, și s-a lăsat pozată și filmată de cei pe care îi angajase să se asigure ca toate momentele nunții să fie imortalizate.

Mireasa de la păcănele

Poaspăta căsătorită, a decis să-i arate soțului său niște amintiri deosebite din seara nunții lor. Aceasta și-a ales un cadru neobișnuit, și anume o casă cu jocuri de noroc. Fără să țină cont de părerea celor aflați acolo, mireasa s-a lăsat fotografiată în timp ce-și încerca norocul.

 Mireasa, după ce a fost furată, la păcănele
Mireasa, după ce a fost furată, la păcănele

O altă mireasă din Iași a fost deasemenea furată și adusă la casa de jocuri. După ce a băgat numai 5 lei în aparat, a și câștigat. Prietenii apropiați ai mirilor au furat mireasa. Femeia s-a conformat, aşa că a spus că vrea să profite de moment,  prin urmare, a pus la bătaie 5 lei.

Mireasa care a câştigat la păcănele în seara nunţii sale
Mireasa care a câştigat la păcănele în seara nunţii sale

Mirarea nuntașilor, care erau prezenţi în momentul escapadei,  a fost că mireasa a și câștigat o sumă de 40 de lei, la nici 5 minute. De atunci, aceasta se consideră norocoasă și crede că ce s-a întâmplat este defapt un semn bun pentru proaspăta căsnicie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×