Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 19:28
Mireasă la păcănele! Cum a fost fotografiată în cea mai importantă zi GALERIE FOTO
Felul inedit în care și-a petrecut femeia momentul furtului miresei i-a uimit pe toți cei împătimiții de păcănele.

Proaspătă mireasă, a decis ca cel mai important eveniment din viața sa să fie imortalizant într-un mod mai special. Jocurile de noroc nu sunt un subiect nou, însă mai rar vezi o mireasă încercându-și norocul.

Felul inedit în care și-a petrecut femeia momentul furtului miresei i-a uimit pe toți cei împătimiții de păcănele. Cei care au rupt-o câteva clipe de la propria nuntă s-au gândit ca amintirile ei să aducă hohote de râs peste ani și ani. Așadar, mireasa s-a așezat frumos, ca să nu-și deranjeze rochia festină, și s-a lăsat pozată și filmată de cei pe care îi angajase să se asigure ca toate momentele nunții să fie imortalizate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mireasa de la păcănele

Poaspăta căsătorită, a decis să-i arate soțului său niște amintiri deosebite din seara nunții lor. Aceasta și-a ales un cadru neobișnuit, și anume o casă cu jocuri de noroc. Fără să țină cont de părerea celor aflați acolo, mireasa s-a lăsat fotografiată în timp ce-și încerca norocul.

 Mireasa, după ce a fost furată, la păcănele
Mireasa, după ce a fost furată, la păcănele

O altă mireasă din Iași a fost deasemenea furată și adusă la casa de jocuri. După ce a băgat numai 5 lei în aparat, a și câștigat. Prietenii apropiați ai mirilor au furat mireasa. Femeia s-a conformat, aşa că a spus că vrea să profite de moment,  prin urmare, a pus la bătaie 5 lei.

Mireasa care a câştigat la păcănele în seara nunţii sale
Mireasa care a câştigat la păcănele în seara nunţii sale

Mirarea nuntașilor, care erau prezenţi în momentul escapadei,  a fost că mireasa a și câștigat o sumă de 40 de lei, la nici 5 minute. De atunci, aceasta se consideră norocoasă și crede că ce s-a întâmplat este defapt un semn bun pentru proaspăta căsnicie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×