Fructul Oprit aduce o altă poveste întortocheată. Cine își spune adio

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 18:44
Fructul Oprit aduce o altă poveste întortocheată. Cine își spune adio GALERIE FOTO
Sezonul doi din Fructul Oprit aduce noi drame pentru personaje

Al doilea sezon din Fructul oprit aduce povești dramatice pentru telespectatori. Fanii serialului au parte de scene din ce în ce mai emoționante. În episodul 5 al sezonului 2 personajele devin din ce în ce mai tensionate. Tanța(Doinița Oancea) află o veste care îi va da viața peste cap.

În familia Caragea apare un om din trecutul părinților Anei(Cristina Ciobănașu), care îi va povesti parcursul mamei acesteia și viața plină de oameni bogați în care s-a învârtit. Ioan(Vlad Gherman) va fi pus față în față cu mama biologică a acestuia, care credea că l-a abandonat.

Fructul Oprit sezonul 2

 Personajele Fructului Oprit sezonul 2
Personajele Fructului Oprit sezonul 2

Fructul Oprit, serialul de pe Antena 1 care îi ține pe toți spectatorii cu sufletul la gură, aduce și mai multă dramă și situații dificile pentru personajele acestuia. Tanța(Doinița Oancea) află în episodul 5 că o să devină mamă.

Tanța, personal în serialul Fructul Oprit, de la Antena 1
Tanța, personal în serialul Fructul Oprit, de la Antena 1

Cu toate că în urmă cu ceva timp își dorea să rămână însărcinată, acum o anunță pe Cami(Ana Crețu) că vrea să renunțe la copil.

“De doi ani vă chinuiți să faceți un copil, de doi ani îmi spui că vrei să fii mamă și acum când s-a întâmplat îmi spui că vrei să faci avort?!”, a întrebat-o Cami pe Tanța. Lucrurile au luat o astfel de întorsătură din cauza certurilor foarte dese din ultima perioadă. Cami o întreabă pe Tanța dacă soțul său, Costică, știe despre sarcină. „Costică e un nesimțit”, a fost răspunsul Tanței.

Mama lui Ioana

Magda(Maia Morgenstern) reapare în viața fiului său, Ioan(Vlad Gherman) pentru a-i povesti defapt ce s-a întâmplat și cum a ajuns la familia Caragea, care l-au îngrijit de-a lungul anilor.
„V-am spus că de mică am apucat-o pe căi greșite din cauza sărăciei. Tu trebuie să știi adevărul despre mama ta, despre cine a fost mama ta, iar eu vreau să îți spun și după aia să hotărăști singur dacă vrei să te mai uiți în ochii mei. După ce te-am născut pe tine, părăsită de toată lumea …”, a mărturisit în lacrimi Magda. Adevărul nu a fost primit prea bine de Ioan, care spune că și-a făcut apaiția prea târziu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×