Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan: “Să ne rugăm pentru ea”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 13:53
Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan: “Să ne rugăm pentru ea” GALERIE FOTO
Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan

Teo Trandafir s-a declarat îngrijorată de ce a pățit Andreea Bălan în urmă cu câteva zile, în special pentru că a trăit acest lucru, fiind aproape de moarte acum mulți ani. Artista a suferit un stop cardio-respiratoriu, luni, 4 martie, în timpul operației de cezariană, lucru care a dat palpitații multora. Acum, toți se roagă pentru binele ei, ceea ce a îndemnat și prezentatoarea de televiziune, într-o sesiune live pe Facebook.

Mesajul lui Teo Trandafir pentru Andreea Bălan

„Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dadea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neaparat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”, a spus Teo Trandafir.

O altă persoană publică ce a rămas șocată în urma veștii despre Andreea Bălan este Simona Gherghe. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, a fost șocată de ce s-a întâmplat cu artista, rămănând destul de afectată în urma știrilor.

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan: “Să ne rugăm pentru ea”
Artista a suferit un stop cardio-respiratoriu, luni, 4 martie, în timpul operației de cezariană

Simona Gherghe, îngrijorată de ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan

„Eu sunt într-o situaţie mai delicată.Pe mine m-a afectat foarte tare ştirea cu Andreea. Peste două luni o să trec printr-o operaţie de cezariană, în cazul meu e clar indicaţie medicală. Cred că fiecare femeie care este în situaţia mea şi a auzit ce i s-a întâmplat Andreei stă cu sufletul strâns. Chiar dacă este un caz cu totul şi cu totul rar, e un caz la 80.000”, a spus Simona Gherghe în emisiunea ”Acces Direct”.

În acest moment, cântăreața este în afara oricărui pericol, lucru confirmat de directorul executiv al clinicii Sanador, Doru Herghelegiu. „Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost. Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”, a spus medicul, în data de 5 martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×