ULTIMA ORĂ! Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană! Mesajul lui George Burcea

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 22:46
ULTIMA ORĂ! Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană! Mesajul lui George Burcea GALERIE FOTO
Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, în timpul nașterii prin cezariană

Artista Andreea Bălan a născut luni, 4 martie, cea de-a două fetiță a sa, pe Clara Maria. Se pare că nașterea nu a fost una lipsită de probleme, vedeta intrând în stop cardio-respirator, chiar în timp ce se afla pe masa medicilor. Informația a fost una validată chiar de iubitul proaspetei mămici, care a vorbit despre momentele grele prin care trecut, spunând că acum mama copiilor săi este în afara oricărui pericol.

Andreea Bălan, stop cardio-respirator pe masa de operație, în timpul nașterii prin cezariană

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a explicat actorul George Burcea într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Vestea bună este că acum Andreea Bălan este în afara oricărui pericol, iar medicii au fost stăpâni pe situație. În urmă cu câteva săptămâni, artista recunoaștea că are mari emoții în ceea ce privește nașterea, chiar dacă este a doua experiență de acest gen.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane.  Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, spunea atunci Andreea Bălan pentru pentru www.spynews.ro..

Andreea Bălan și actorul George Burcea mai au o fetiță, Ella, în vârstă de 2 ani. Cei doi au fost deosebit de fericiți când au aflat că vor mai avea un copil, deoarece artista și-a dorit foarte mult să aibă o familie cât mai numeroasă. Artista și tatăl fetițelor sale s-au căsătorit în 2017, însă ceremonia a fost una deosebit de discretă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×