Ce a învățat-o Andra pe Andreea Bălan despre viața cu doi copii! Artista, încântată de sfaturile primite

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 16:36
Ce a învățat-o Andra pe Andreea Bălan despre viața cu doi copii! Artista, încântată de sfaturile primite GALERIE FOTO
Ce a învățat-o Andra pe Andreea Bălan despre viața cu doi copii!

Cele două cântărețe, Andra și Andreea Bălan, se descurcă minunat în rolul de mămici, așa că au început să vorbească, pe lângă altele, și despre viața cu doi copii. Lucrul acesta îi va fi de mare folos, dat fiind faptul că Andreea Bălan va deveni în scurt timp mamă pentru a doua oară. Aceasta își va ține micuța la piept, pe nume Clara Maria, în aproximativ patru zile. Până atunci, cântăreața se interesează în stânga și în dreapta despre viața alături de doi copii. Cea căruia i-a cerut sfaturi este Andra, deja experimentată.

Ce a învățat-o Andra pe Andreea Bălan despre viața cu doi coii

Artista a povestit pentru Xtra Night SHow, la Antena 1, că a fost sfătuită de Andra ca atunci când o aduce acasă pe cea de-a doua fetiță, să îi dea o jucărie, pentru a i-o dărui Ellei, fata cea mare, să o țină minte. „Sper să nu se certe! Dacă sunt de același sex, apar tot felul de discuții. O să încercăm să le educăm și să nu folosim niciodată cuvântul gelozie. și să nu face diferențe.

Trebuie să fim egali, să le acordăm aceeași atenție. E foarte important când venim acasă, să venim cu o jucărie ca și cum bebe Clara i-a adus Ellei o jucărie. Uite, bebe Clara nu a venit singură, ți-a adus o jucărie. Ella o să țină minte, și la 5 sau 6 ani. Așa o să facem! Chestia asta mi-a spus-o Andra la un moment dat”, a povestit Andreea Bălan.

Ce a învățat-o Andra pe Andreea Bălan despre viața cu doi copii! Artista, încântată de sfaturile primite
Aceasta își va ține micuța, pe nume Clara Maria, în aproximativ patru zile

Pe micuța Andreei Bălan o va chema Clara Maria

De asemenea, cântăreața a spus și motivul pentru care au ales numele Clara celei de-a doua minuni din viața lor. „George chiar l-a control a întrebat, eu i-am zis, să vină în sală, să facem vlog. Și eu nebună! El zice că nu prea vrea să intre așa în sală, că nu vrea să vadă. Eu i-am zis că nu vede, are paravan, nici eu nu văd. I-am zis să se uite la mine, nu acolo.

El a întrebat-o pe doamna doctor dacă poate și ea a zis că nu. Nu e voie! (…) Am oscilat între Carla și Clara, Clara am ales eu și George Maria. Numele Maria îl poartă bunica lui. Am vrut să își serbeze amândouă ziua de nume”, a explicat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×