Andreea Bălan, mesaj tranşant, chiar înainte să nască: ”Nu vreau să muncesc toată viaţa ca să cresc copii”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/02/2019, 09:14
Andreea Bălan, mesaj tranşant, chiar înainte să nască: ”Nu vreau să muncesc toată viaţa ca să cresc copii” GALERIE FOTO
Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană

Cântăreața Andreea Bălan este bucuroasă nevoie mare, deoarece se pregătește să aducă pe lumea cel de-al doilea său copil. Vedeta va fi din nou mamă de fată, ceea ce o pune deja pe gânduri despre cum se vor înțelege cele două fiice ale sale.

 „Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor”.

Andreea Bălan se pregătește să nască o fetiță

Vedeta are o părere foarte europeană despre creșterea copiilor și despre educația acestora. Andreea Bălan spune că fetele ei nu vor crește foarte răsfățate și vor fi doi copii responsabili, care nu vor pune mare preț pe produse.

Andreea Bălan
Andreea Bălan spera ca fiicele sale sa nu se certe si sa nu fie geloase una pe cealalta

”Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei. Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii” a povestit Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Probleme cu Bianca Drăgușanu

Vedeta a avut câteva schimburi de replici, de curând, cu o altă divă! Andreea Bălan s-a arătat consternată, duipă ce Bianca Drăgușanu a înjurat, în timpul emisiunii Asia Express, de la Antena 1.

”Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt… Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×