Andreea Bălan îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat ţinuta! Cântăreaţa este însărcinată în 9 luni

Claudiu Surmei  
înStiri mondene
20/02/2019, 11:48
Andreea Bălan îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat ţinuta! Cântăreaţa este însărcinată în 9 luniGALERIE FOTO
Andreea Bălan îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat ţinuta

Andreea Bălan îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce creatorul de modă i-a criticat ținuta. Cântăreața, care este însărcinată în 9 luni, a postat două fotografii pe contul personal de Facebook și un mesaj  în care îi atrage atenția lui Botezatu că este gravidă și este normal ca aspectul fizic să fie schimbat. Artista i-a transmis, printre altele, că este „lipsit de educație.”

În cadrul emisiunii Bravo, ai stil, Cătălin Botezatu a cometat o ținută purtată recent de Andreea Bălan. „S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a spus creatorul de modă, care este jurat în cadrul emisiunii de la Kanal D. Comentariul făcut de Botezatu a deranjat-o pe Andreea Bălan, care a reacționat pe contul personal de Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Sursă foto Facebook Andreea Bălan
Sursă foto Facebook Andreea Bălan

Andreea Bălan îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat ţinuta

Artista a fost deranjată de criticile lui Cătălin Botezatu și i-a răspuns imediat pe Facebook. „Poate îi spune cineva lu Botezatu (producatorii lui Teo daca tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni aici și că femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsa de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici. Mulți viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea”, a scris Andreea Bălan pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×