Schimbare la „Bravo, ai stil!” Cine este noul jurat al emisiunii de la Kanal D

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/02/2019, 14:52
Schimbare la „Bravo, ai stil!” Cine este noul jurat al emisiunii de la Kanal D GALERIE FOTO
Jurat surpriză la Bravo, ai stil!

Noi surprize pentru fanii emisiunii „Bravo, ai stil!”. Cel mai iubit show de fashion din România a fost mutat cu o oră mai devreme, în timpul săptămânii. Galele live, în schimb, vor putea fi urmărite la ora obișnuită. Nu este singura schimbare cu care producătorii emisiunii vor să-și surprindă telespectatorii. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici va avea un nou membru în juriu, săptămâna aceasta.

Noua săptămână de competiție stilistică pentru concurentele „Bravo, ai stil!” aduce și un jurat surpriză, cu drepturi depline. De miercuri, 13 februarie, lui Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Ralucăi Bădulescu li se va alătura cântăreața AMNA (VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO). Cunoscută pentru hiturile lansate pe bandă rulantă, cu care a reușit să cucerească topurile radiourilor din România, dar și pentru colaborările cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, frumoasa cântăreață  cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube va avea parte acum de o experiență inedită, aflându-se în ipostaza de a juriza concurentele „Bravo, ai stil!”.

Jurat surpriză în această săptămână la „Bravo, ai stil!”

„M-am simțit extraordinar în ipostaza de jurat . A fost o experiență pe cinste, m-am distrat foarte mult. Îi cunoșteam pe jurați si asta a făcut să mă acomodez foarte repede la rolul meu în emisiune. Concurentele sunt foarte frumoase, talentate și, cu sigurantă, își merită locul in această competiție. Încă din prima zi in care am fost prezentă în platou am simțit foarte multă tensiune între concurente, lucru care dovedește că își doresc cu orice preț marele premiu. Sunt foarte recunoscătoare că am trăit această experiență și cu siguranță aș repeta-o oricând”  , a povestit Amna despre experiența sa, în calitate de jurat al emisiunii de modă.

AMNA, într-o nouă ipostază
AMNA, într-o nouă ipostază

Reamintim că emisiunea a fost mutată cu o oră mai devreme în cursul săptămânii. Astfel, telespectatorii „Bravo, ai stil!” vor putea urmări show-ul de fashion în zilele de miercuri, joi și vineri, de la ora 22:00, anunță reprezentanții Kanal D. Schimbarea se va produce începând de miercuri, 13 februarie. Galele eliminatorii vor continua să fie difuzate sâmbătă, de la ora 23:00.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×