Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil! Când va fi difuzată emisiunea de la Kanal D, de acum

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
10/02/2019, 12:52
Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil! Când va fi difuzată emisiunea de la Kanal D, de acum GALERIE FOTO
Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil!

Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil! Emisiunea de la Kanal D va fi transmisă, începând din această săptămână, de la ora 22:00 în zilele de miercuri, joi și vineri și de la ora 23:00 în zilele de sâmbătă (galele). O schimbare care pare să nu îi afecteze pe fanii show-ului la fel de mult precum ultima gală, cea din data de 9 februarie.

„De săptămana viitoare ne vedem cu o oră mai devreme, astfel: de miercuri până vineri, de la 22:00, iar Gala rămane sâmbătă, de la 23:00, după Exatlon! Stați cu ochii pe noi!”, este anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a emisiuni Bravo, ai stil! Comentariile fanilor au avut cu totul alt subiect, aceștia fiind nemulțumiți de prestația concurentelor din ultima gală, dar și de jurați, pe care i-au acuzat că încurajează un „show penibil.”

Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil!

Un alt anunț cu privire la schimbarea de ultimă oră la Bravo, ai stil! a fost făcut duminică dimineață, tot pe rețeaua de socializare. „Competiția devine din ce în ce mai strânsă! Nu ratați o nouă săptămână incendiară la ”Bravo, ai stil!”, de miercuri până vineri de la 22:00 și gala sâmbăta de la 23:00!”

Anunțul postat pe Facebook
Anunțul postat pe Facebook

Se pare că cei care urmăresc emisiunea de la Kanal D nu au nimic de obiectat în legătură cu schimarea de ultimă oră, cel puțin asta reiese din comentariile pe care le-au lăsat la postare. Fanii au criticat vehement însă ultima gală, cea din data de 9 februarie. „Ceea ce ați prezentat în seara asta frizează nu doar ridicolul, ci bunul simț elementar. Felicitări lui MAURICE și BUZDUGAN, care au avut decența să se dezică de la asemenea tembelizare”, a scris o telespectatoare.

„O seară groaznică!!!!! Oribil!!!! Raluca și Botezatu cred că au avut mari probleme……..!!!!!!! Alina, îmi pare rău pentru tine !!! Nadina, poate ai altă treabă, locul tău nu este acolo!!!! Te votezi singură!!!!!!!!!???????”, a scris un alt fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×