Alina, eliminată la Bravo, ai stil, Kanal D! Fanii au luat foc

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/02/2019, 10:03
Alina, eliminată la Bravo, ai stil, Kanal D! Fanii au luat foc GALERIE FOTO
Alinaa fost eliminata de la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D

Alina a fost eliminată din emisiunea de modă Bravo, ai stil, de la Kanal D! Decizia a fost foarte greu digerată de fanii emisiunii și ai Alinei! Aceștia au luat cu asalt rețelele de socializare, unde au lăsat fel de fel de anunțuri în care își exprimă dezamăgirea, supărarea!

Concurentele au primit ca temă din partea juriului să creeze ținute specifice zonelor geografice din România. A fost voie bună, concurentele s-au distrat, dar telespectatorii au votat! Aceștia au hotărât că Alina trebuie să plece acasă.

Alina a fost eliminată de la Bravo ai stil, iar Internetul a luat foc!

Fanii Alinei au sărit ca arși! ”A fost ultima seară în care mi am pierdut timpul să văd cum o țărancă analfabetă și complet imbecilă scoate concurente superbe. Cu părere de rău cred că vă veți pierde audiența și nu știu de ce nu ați făcut nimic în acest sens. Am iubit această emisiune considerând că ajută generația tânără fiind o gură de aer proaspăt în mizeria în care ne complacem. Era timpul să vă compromiteti și voi. Rușine tuturor și mult succes in promovarea nulitatilor”, a scris una dintre fanele emisiunii. ”Din pacate, a plecat singura concurenta decenta, finuta si cu bun simt…nu facea circ, deci nici rating iar voi aveti nevoie de paiatze in show ul asta fake”, a scris o altă telespectatoare. ”Si , Raluca i.a dat unu Alinei, si Alexandrei cinci!dc?pentru ca si.a aratat chilotii…halal jurata….au si ei o parte de vina pt plecarea ei…bravo ,Maurice si Daniel pentru corectitudine” este un alt mesaj. ”Halal gală, halal jurați, pe ce considerente ați dat calificative? Incredibil, pleacă concurente bune din cauza notării voastre!”.

Mesajele au curs rau, dupa ce Alina a fost eliminata de la emisiunea Bravo, ai stil!

În clasamentul juraților, în topul acestuia s-a poziționat Corina, cu 20 de puncte, fiind urmată de Monica, cu 15 puncte, pe a treia poziție clasându-se Raluca, cu 13 voturi. Codasele clasamentului au fost Nadina, cu 6 puncte, și Diana, cu doar 4 puncte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×