Iulia Albu a analizat ținutele femeilor din politică! Ce zice de Viorica Dăncilă și cine s-a „coafat după un catalog Igiena 1980”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 11:58
Iulia Albu a analizat ținutele femeilor din politică! Ce zice de Viorica Dăncilă și cine s-a „coafat după un catalog Igiena 1980” GALERIE FOTO
Iulia Albu critică dur ținutele alese de doamnele din politică!

Iulia Albu, criticul de modă, analizează la sânge vestimentațiile purtate de doamnele din politică. Cine s-a îmbrăcat bine și cine mai are de lucrat la capitolul modă? Se pare că fosta soție a lui Mihai Albu consideră că premierul României, Viorica Dăncilă, face alegeri extrem de potrivite pentru trupul și prestanța sa.

Doamna Sevil Shhaideh nu este, în mod cert, o persoană pasionată de modă, cu toate acestea deține elemente de bază despre cum ar trebui să arate o doamnă bine și, prin urmare, nu cade în ridicol. Câteodată este suficient să fii decent și, în linii mari, corespunzător”, a declarat Iulia Albu despre vestimentațiile prezente la un eveniment cu ștaif.

Iulia Albu, analizează dur ținutele doamnelor din politică!

Iulia Albu și-a prezentat criticile și felicitările femeilor din politică ce au fost prezente la un eveniment de amploare. „Mă scuzați, însă am senzația că Sorina Pintea a confundat evenimentul de la Ateneu cu o nuntă în provincie, altfel nu-mi explic ținuta dumneaei cât și alegerea unei coafuri de nașă. Probabil că domnia sa a fost prost informată în legătură cu locul și scopul evenimentului la care urma să participe. Niciodată nu se pune ciorap atât de gros, negru la pantof din mătase satin sau catifea, întrucât arată grosolan sau țopesc. Ca și coafura doamnei”, a spus aceasta despre vestimentația Sorinei Pintea.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Victor Ponta și Daciana Sârbu
Victor Ponta și Daciana Sârbu

„Nu înțeleg de ce cineva ar alege să își expună lenjeria intimă într-o rochie extrem de subțire, însă ar purta o vestă din blană, care nu ține deloc de cald – și nu orice fel de blană, ci una naturală. Mi se pare de un prost gust rar și sincer nu mă așteptam la Daciana Sârbu la o asemenea imprudență, având în vedere că nu e o persoană care să poată fi suspectată de asemenea gafe. Machiajul este mult prea strident, de parcă ar fi dormit cu el după o seară nebună, iar rochia este mult mai potrivită pentru o petrecere în familie cu soțul. Pentru haina de blană naturală, pentru care au murit câteva animale, nu am cuvinte care să descrie o asemenea imprudență”, a specificat sursa citată despre Daciana Sârbu și Victor Ponta.

Iulia Ablu, despre ținuta Vioricăi Dăncilă: „este impecabilă”

Pare că rochia elegantă și accesoriile alese de premierul României au fost pe placul criticului. „Viorica Dăncilă este impecabilă și cu asta am spus tot. Nu mă interesează discursul politic. Câteodată e suficiant să afișezi o imagine și o imagine face cât o mie de cuvinte.

Ținute femei din politică
Ținute femei din politică

A reușit să-și pună în valoare atât silueta, dar a reușită să construiască o imagine de o eleganță aparte. Ca notă de subsol, deși nu mă derajează foarte tare, aș perfera genul de încălțăminte cu tocul mult mai mic. Broșa a fost contrapunctul perfect al acestei ținute.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×