Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 20:55
Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o
Iulia ALbu, jurata de la ”Bravo ai stil” a fost dată afară

Iulia Albu, jurata de la ”Bravo ai stil” a fost dată afară. Show-ul care va debuta chiar în noaptea dintre ani, nu o mai avea la pupitru pe extravaganta creatoare de modă, ci pe una dintre concurentele sezonului 1. Fanii emisiunii de modă sunt în stare de șoc de când au aflat că în locul Iuliei Albu va veni Cristina Mihaela Dorobanțu. Aceasta a cucerit publicul român prin eleganță și naturalețe, atât în timpul competiției, cât și ulterior.

De altfel, chiar dacă show-ul s-a terminat, Cristina Mihaela a rămas pe micile ecrane prin intermediul unor proiecte derulate în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Așadar, alături de aceasta vor mai fi și moderatoarea competiției de fashion, Ilinca Vandici, și cei trei jurați care au rămas pe poziții: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Iulia Albu a fost dată afară de la ”Bravo, ai stil”. Creatoarea de modă a fost înlocuită de Cristina Mihaela

Cel din urmă jurat, unul și dintre cei mai iubiți, s-a pregătit deja pentru a juriza concurentele. Vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru ca atunci când show-ul va începe, să aibă un aer fresh pe micile erane. Raluca Bădulescu a decis să elimine ridurile, astfel că și-a injectat toxină botulinică.

Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o
Fosta echipă de la ”Bravo, ai stil”

De asemenea, și pentru buze a dorit o reîmprospătare, căci a decis să le contureze și să le ofere un aspect natural, prin injectarea unui ulei de silicon. De altfel, aceste tratamente mini-invazive sunt recunoscute de către juratul ”Bravo ai stil”. ”Se apropie Crăciunul. Ce cadou mai frumos ne-am putea dori decât să ne mai reîntinerim puțin, să ne mai rearanjăm?

Iulia Albu, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Cine a înlocuit-o
Iulia Albu va fi înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu

Mă rog, cine are nevoie. Dar, dacă mă întrebați pe mine, există nenumărate procedee care s-au inventat acum, pe care le face domnul doctor Iancu Morad, care sunt minim-invazive și care ne ajută să ne simțim mai frumoase, mai bine în pielea noastră… iar eu vreau să fiu ajutată. All I want for Christmas is doctor Iancu Morad! Mă faci strălucitoare, și superbă și minunată, acum, pentru noul sezon de filmări Bravo, ai stil”, a scris Raluca Bădulescu pe o pagină dde socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×