Raluca Bădulescu s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 18:04
Raluca Bădulescu s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni! GALERIE FOTO
Juratul de la ”Bravo ai stil” s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni

Juratul de la ”Bravo ai stil” s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Drept pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, Raluca Bădulescu a decis să-și elimine ridurile și să-și mărească buzele. Vedeta a dorit să revină pe micile ecrane un pic schimbată, cu un look proaspăt și tânăr, astfel că nimic nu a oprit-o să apeleze din nou la medici pentru a-și modifica aspectul fizic după bunul plac. De altfel, intervențiile la care a recurs sunt unele minim-invazive, dar cu efecte spectaculoase.

Așadar, medicul estetician i-a injectat o cantitate mică de toxină butulinică în zonele unde ridurile erau vizibile, pentru a diminua aspectul ridurilor, dar și pentru a preîntâmpina apariția altora. Cât despre buze, acestea au fost refăcute cu puțin ulei de silicon care le-a făcut să aibă un aspect natural.

Raluca Bădulescu, din nou pe mâna medicilor esteticieni!

Totodată, aceasta admite că este adepta tratamentelor minim-invazive, însă bine efectuate. Vedeta a recunoscut că și-a făcut acest cadou în apropierea Sărbătorilor, prin intermediul unei rețele de socializare, lucru aplaudat de admiratorii ei, considerând-o una dintre persoanele publice asumate. ”Se apropie Crăciunul. Ce cadou mai frumos ne-am putea dori decât să ne mai reîntinerim puțin, să ne mai rearanjăm? Mă rog, cine are nevoie.

Raluca Bădulescu s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni!
Raluca Bădulescu a decis să-și elimine ridurile și să-și mărească buzele

Dar, dacă mă întrebați pe mine, există nenumărate procedee care s-au inventat acum, pe care le face domnul doctor Iancu Morad, care sunt minim-invazive și care ne ajută să ne simțim mai frumoase, mai bine în pielea noastră… iar eu vreau să fiu ajutată. All I want for Christmas is doctor Iancu Morad! Mă faci strălucitoare, și superbă și minunată, acum, pentru noul sezon de filmări Bravo, ai stil”, a scris vedeta pe o pagină de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×