Scandal uriaș la Bravo, ai stil între Marisa Paloma și Ilinca! A intervenit poliția!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/02/2019, 09:14
Scandal uriaș la Bravo, ai stil între Marisa Paloma și Ilinca! A intervenit poliția! GALERIE FOTO
Marisa, cuvinte grele la adresa Ilincai, de la Bravo, ai stil!

Scandal în toată regula între două foste concurente ”Bravo, ai stil”. Marisa susține că a ajutat-o pe Ilinca cu haine contra cost, dar că nu a mai primit banii. Mai mult, aceasta susține ca s-a înțeles cu Ilinca să îi facă styling-uri pentru emisiune și chiar textele pentru Instagram, contra unei sume pe bani, din care, ulterior, nu a primit decât jumătate.

Marisa a postat un mesaj pe Instagram în care povestește cum s-a ajuns la acest scandal între ea și Ilinca, iar concluzia trasă este că Ilinca i-a tras țeapă!

Marisa și-a luat țeapă de la Ilinca, concurentă atunci la Bravo, ai stil!

Marisa susține că a pierdut multe comenzi, doar pentru a face față înțelegerii pe care a avut-o cu Ilinca. Spune că a muncit mult pentru Ilinca și, deși se înțelesese asupra unei sume, Ilinca nu și-a ținut cuvântul. Când a venit timpul să plătească, aceasta nu și-a respectat înțelegerea. A plătit doar jumătate din sumă, după două săptămâni de amânări peste amânări. Ilinca i-a cerut bon pentru suma plătită, iar Marisa a spus că îi va da factură, dar degeaba. A rămas doar cu jumătate din suma promisă de Ilinca.

Marisa Ilinca Bravo ai stil
Marisa a ajutat-o pe Ilinca la emisiunea Bravo, ai stil, dar nu a fost platita!

Mai mult, Marisa o acuză că a trimis pe cineva să facă scandal la restaurantul select al unei prietene. Spiritele nu s-au calmat până când nu și-au făcut apariția oamenii legii, care au fost nevoiți să închidă restaurantul pentru două ore.

Marisa o mai acuză pe Ilinca și că i-a înapoiat niște haine pătate, pe care le-a păstrat pentru situația în care s-ar ajunge în instanță. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil spune că Ilinca nici nu avea ce să caute în emisiunea de la Kanal D. ”Putea să te îmbrace și MQueen înviat, tot luai 1. Când eu îți spun să-ți pui trandafiri în păr și tu le scoți cotoarele în creștet, clar nu ai ce căuta acolo”, a scris Marisa pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×